Kontakt os






 

DR udnævner nye chefer
Onsdag 28. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR har nu fundet de sidste tre divisionchefer, hvormed DRs programdirektør Lars Vesterløkke nu har fået sat et nyt ledelseshold i 'DR Programmer' - i daglig tale kaldet 'programledelsen'. De tre nye chefer er Ralf Andersson, Lisbet Lambert og Peter Zinckernagel.
Det er 'DR Programmer' der har ansvar for indholdet i DR's enkelte programmer, tjenester, netsteder og koncerter og samtidig ansvar for programudvikling og programproduktion.

"Vi har sat et hold med nogle stærke kapaciteter, som hver på deres felt har formået at gå foran og skabe forandringer. De er fagligt stærke, men først og fremmest er de valgt, fordi jeg tror på, at de har de rigtige værdier til at kunne stå i spidsen for et ledelseshold, som baserer sig på samarbejde og helhedstænkning på tværs af DR," siger Lars Vesterløkke.

De tre nye divisionschefer er:
Ralf Andersson - divisionschef for DR Programmer/perspektiv
Lisbet Lambert - divisionschef DR Programmer/aktualitet
Peter Zinckernagel - divisionschef for DR Programmer/programspecialister og DR Programmer/fiktion

DR skriver i en pressemeddelelse om de tre nye divisionchefer:


Ralf Andersson - DR Programmer/perspektiv:
Ralf Andersson er 44 år og er i dag chef for den fælles indlandsredaktion i DR Nyheder. Han har siden 2001 bestredet en række forskellige poster på TV-Avisen, hvor han har stået i spidsen for en række udviklings- og forandringsprojekter, blandt andet sammenlægningen af radioavisens og TV-Avisens indlandsredaktioner, indførelse af bimedialitet i produktionen og selvredigering. DR Programmer/perspektiv producerer DRs programmer, tjenester og websites inden for områderne Dokumentar, Aktuelt perspektiv, Kultur, Samfund og viden og Ungdom.

"DR er befolket med dybt professionelle og højt engagerede folk. Jeg glæder mig til at være med til at skabe de nødvendige rammer, så vi fortsat kan udvikle det, vi er så gode til: At levere journalistisk substans og kvalitet på alle medier," siger Ralf Andersson.


Lisbet Lambert - DR Programmer/aktualitet

Lisbet Lambert er 45 år og har siden 2002 været enhedschef for DR Fyn, hvor hun har stået i spidsen for en markant udvidelse af den regionale tv-produktion, ligesom hun har været kraftigt engageret i arbejdet med at finde ud af, hvordan DR i fremtiden kan komme "tættere på danskerne". Lisbet Lambert er for øjeblikket formand for den arbejdsgruppe, der arbejder med at skabe en ny samarbejdskultur i DR Programmer. DR Programmer/aktualitet består af P3, P4 øst for Lillebælt, Sport, Aftenshowet og Undervisning.

"Jeg er både stolt og ydmyg over for opgaven. Det er nu, vi skal føre vores visioner om blandt andet mere samarbejde på tværs og større fokus på danskernes liv og hverdag ud i livet," siger Lisbet Lambert.


Peter Zinckernagel - DR Programmer/programspecialister og DR Programmer/fiktion

Peter Zinckernagel er 50 år og har været chef i DR siden 2001, hvor han blandt andet har været enhedschef for DR Undervisning og DR Kultur. I 2006 blev han divisionschef i DR Programproduktion, hvor han har haft ansvaret for at lave en økonomisk sanering og strategisk relancering af det tidligere DR Produktion. DR Programmer/fiktion består af DR TV-Drama, Radio Drama og alle tilbud til børn. Programspecialisterne består af områderne ARC/Musik & Medier/DR Tekst, Visuelt udtryk/ Produktionscenter Kbh og DR Medieudvikling.

"Det bliver et virkeligt privilegium at være med til at udvikle DRs fiktion på radio og tv og til børn, selv om jeg også har nogen ærefrygt over for opgaven. Og jeg glæder mig meget til at fortsætte arbejdet med at udvikle husets specialistenheder," siger Peter Zinckernagel.


De tre divisionschefer starter i deres nye job lige så hurtigt, de kan blive løst fra deres nuværende ledelsesopgaver, og deres første opgave bliver - sammen med den øvrige programledelse - at gennemføre samtaler med hele ledelseskredsen i 'DR Programmer', så de nye ledelsesteam i DR Programmer kan være på plads inden udgangen af april.


Programledelsen

Ledelsen af DR Programmer, i daglig tale kaldet programledelsen, består herefter af:
* Lars Vesterløkke, programdirektør
* Inger Bach, divisionschef, DR Programmer/Jylland
* Morten Pankoke, divisionschef, DR Programmer/musik
* Ulrik Haagerup, divisionschef, DR Programmer/nyheder
* Lisbet Lambert, divisionschef, DR Programmer/aktualitet
* Ralf Andersson, divisionschef, DR Programmer/perspektiv
* Peter Zinckernagel, divisionschef, DR Programmer/programspecialister og DR Programmer/fiktion
* Inger Kirk, underdirektør, DR Programmer/programdirektøren
* Gitte Brandt, ressourcechef, DR Programmer/programdirektøren
* Peder Meisner, forretningsudviklingschef, DR Programmer/programdirektøren


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002