Kontakt os


 


Torsdag 31. juli 2003
En måned til popkrigen på tv starter
B.T. oplyser i dag at TV3 kickstarter 'Idol' mandag 1. september, men antyder at TV3 er parate til at flyttet 'Idol' - afhængigt af, hvornår TV 2 starter 'Popstars Showtime'. Iflg. B.T. vil TV 2 lancere 'Popstars' den 2. september. DR laver opstart på 'Stjerne for en aften' fredag 5. september, mens det egentlige show starter den 12. september. (SHN)

Onsdag 30. juli 2003
EU-sag mod TV 2 truer Europas tv-struktur
EU-Kommissionens sag mod TV 2 om statsstøtte kan lægge den europæiske tv-infrastruktur i ruiner og vende op og ned på konkurrenceforholdene mellem offentligt ejede og privatejede tv-stationer. Det skriver dagbladet Børsen i dag iflg. Ritzau. Langt hovedparten (67 ud af 72 EBU-medlemmer) er nemlig blandingsfinansierede på samme måde som TV 2 - med både licens og direkte statstilskud samt reklameindtægter. Børsen skriver, at EU-afgørelsen vil trække en lavine af klager efter sig fra de kommercielle tv-stationer, og resultatet kan meget vel ende med døden for "blandingsmodellen" og dermed rives tæppet væk under hele det europæiske tv-system. (SHN)

Tirsdag 29. juli 2003
UK: Briterne tror på BBC - ikke på Blair
Den britiske BBC-station kommer ud af den seneste tids voldsomme konfrontation med Downing Street 10 og den øvrige britiske regering med mest troværdighed i behold. Det viser en ny meningsmåling, som den britiske avis The Independent iflg. Politiken offentliggør i dag tirsdag. 54 pct. af de adspurgte briter tror mere på BBC's oplysninger om Irak-krigen, mens kun 21 pct. mener, at det er regeringen, der er mest troværdig. Meningsmålingen viser også, at BBC stadig er det stadig, som briterne har mest tillid til. (SHN)

Tirsdag 29. juli 2003
Lowe stjerne i retsdrama
80'er-idolet Rob Lowe er ikke færdig med tv trods et tidligt exit fra NBC's populære tv-serie 'The West Wing', der i øjeblikket bliver sendt på DR2 under titlen 'Præsidentens mænd'. Lowe har iflg. Ekstra Bladet sagt ja til at co-producere og spille hovedrollen i endnu en amerikansk tv-serie, der udfolder sig i og omkring en retssal. 'The Lyon's Den' vil fra efteråret blive vist i primetime søndag aften på NBC. (SHN)

Mandag 28. juli 2003
Tour de France-finale rundede millionen
Jubilæumsudgaven af verdens hårdeste cykelløb blev en seermagnet hos danskerne, og årets sidste etape til Champs Elysées rundede en million seere i de minutter, da etapen og hele Tour de France blev afgjort søndag eftermiddag. Læs mere

Mandag 28. juli 2003
UK: Lego og BBC i tv-klemme
Små animerede dukker ved navn 'Little Robots' er lige nu i de britiske mediers søgelys. For måske er de slet ikke så pussenussede og uskyldige, som de ser ud til. Politiken skriver nemlig i dag, at BBC's børneflagskib - tv-serien 'Little Robots' - anklages for at være et smart udtænkt markedsføringsstunt med én mission: at fyre op under salget af Legos plyssede merchandise, der snart lander på de britiske legetøjshylder.Både Lego og BBC afviser anklagerne. (SHN)

Fredag 25. juli 2003
Dobbelt benspænd mod TV 2 fra EU
En ny opsigtsvækkende dom fra EF-domstolen betyder, at TV 2 risikerer at måtte tilbagebetale 650 mio. kr. - hvis det viser sig, at tv-stationen i Odense har modtaget ulovlig statsstøtte. Dommen fra EF-domstolen sætter spørgsmålstegn ved lovligheden af statens støtte på milliarder af kroner til public-service virksomheder som f.eks. TV 2, BornholmsTrafikken mv. Læs mere

Fredag 25. juli 2003
Norge: Tv-program skræmmer asylsøgere
Norge har med succes betalt udenlandske tv-selskaber for at lave programmer om, hvor surt det er at blive afvist som asylansøger i Norge. Da den danske udlændingestyrelse for nylig blev bekendt med de norske erfaringer, vakte det interesse, skriver dagbladet Information i dag. Læs mere

Torsdag 24. juli 2003
Will Smith tilbage på skærmen
Will Smith vender tilbage til tv-skærmen i serien 'All Of Us', skriver Ekstra Bladet. I 'All Of Us' får Smith selskab af konen Jada Pinkett Smith, ligesom parrets to børn vil være med i serien en gang imellem. Serien kommer til at handle om en showbizz journalist og hans familie. Jada spiller journalistens søster, mens Will skal spille eks-konens kæreste. (SHN)

Torsdag 24. juli 2003
Indslag om Irak årsag til exit fra Deadline
Det var et indslag om krigen i Irak forud for Bille Augusts medvirken i DR2 programmet 'Deadline' i forgårs, der fik Bille August til at forlade studiet. Han siger i dag til B.T. at klappen gik ned og at han ikke kunne samle sig. Han følte at hans medvirken var så uvæsentlig i den sammenhæng, at han valgte at gå. (SHN)

Onsdag 23. juli 2003
Sverige: TV4 viser 'Nikolaj og Julie'
Den succesfulde tv-serie fra DR1 om 'Nikolaj og Julie' med Peter Mygind og Sofie Gråbøl i hovedrollerne, vises fra og med tirsdag den 19. august kl. 21 på svenske TV4. I Danmark opnåede serien markedsandele omkring 70 pct. (SHN)

Onsdag 23. juli 2003
Bille August forlod direkte tv-interview
Den verdensberømte filminstruktør Bille August gik i sort få minutter inde i et ukontroversielt og ellers udramatisk interview om en udstilling om sølvsmeden Georg Jensen i DR2 programmet Deadline, skriver B.T. Med ordene "jeg er ked af det, jeg kan ikke gennemføre det her" rejste Bille August sig og forlod studiet. Aftenens vært Barbara Gram aner ikke, hvad der gik galt, og det har ikke været muligt at få en kommentar efterfølgende fra Bille August. (SHN)

Onsdag 23. juli 2003
TV 2-regioners digitale planer bremses
Kulturminister Brian Mikkelsen og regeringen siger nej til en landsdækkende digital tv-kanal baseret på TV 2-regionernes programmer, og alt tyder på, at der kun kommer tre tv-kanaler i den første bølge af digitaliseringen af det jordbaserede sendenet. Det oplyser dagbladet Børsen i dag, og tilføjer at med den skrabede udgave af dansk tv-digitalisering kan det være svært at se, hvad der skal få danskerne til at investere i en digital settop-boks. Der findes dog 6-700.000 husstande, der ikke kan tage DR 2 via antenne, og som derfor udgør et potentiale. (SHN)

Tirsdag 22. juli 2003
Tour de France sening topper
Transmissionerne fra årets Tour de France på TV 2 fortsætter med at overraske positivt. Mandagens "konge-etape" over bl.a. det legendariske bjerg Tourmalet blev således den mest sete Tour de France-etape siden 1998. Det gennemsnitlige seertal til mandagens etape var på 416.000 seere, og sharen var 74 pct. Seertallet lå på omkring 750.000 i minutterne omkring etapens afslutning. En gennemsnitsdansker har i år brugt foreløbig 5 timer 1 minut på at se Tour de France på dansk tv. (SHN)

Tirsdag 22. juli 2003
Norge: NRK overvejer at droppe OL
For nyligt blev rettighederne til at vise OL på amerikansk tv i 2010 og 2012 solgt til NBC for 2.2 mia. dollars. Det sætter standarden når resten af verden skal forhandle rettigheder med IOC - og det skræmmer NRK, skriver Aftenposten. På NRK er man usikre på, om NRK har råd til at være med mere. Norske TV 2 har indset af OL er en dårlig forretning, og er ikke med i kampen om OL. (SHN)

1 2 3 [>]
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002