Kontakt os






 

Ny TV 2-serie med BS Christiansen
Onsdag 6. april 2016
Af Redaktionen
 
Otte usikre, vattede danske mænd er rejst med BS til en øde, tropisk ø i Stillehavet i håb om, at han kan hjælpe dem til at blive modige, handlekraftige og stærke mænd, som tror på sig selv og ikke lader sig dirigere af andre. Premiere på TV 2 mandag den 11. april.
Mændene håber, at de kan finde en indre rå og maskulin kraft og på sigt vende hjem til Danmark, som de rigtige mænd, de inderst inde drømmer om at være, skriver TV 2 i dag i en pressemeddelelse.

Den tidligere jægersoldat BS Christiansen, der elsker friluftsliv og fysiske udfordringer, lever også et helt almindeligt liv, hvor børn og familie er omdrejningspunktet. BS har let ved at holde balancen som mand. Men det er tilsyneladende ikke så ligetil for alle.

I Danmark er der nemlig rigtig mange mænd, der har det svært. De kan ikke finde et autentisk maskulint ståsted i tilværelsen, lyder det videre fra TV 2. Råstyrke, handlekraft og lederskab er kvinderne løbet af sted med. Og mange mænd har malet sig op i et hjørne. De er uden kontakt til egne behov. Og er så venlige og føjelige, at de har mistet selvrespekten og livsmodet.

"Mange mænd har svært ved at finde ud af, hvem de er, og hvad de vil. De kan ikke engang længere mærke, hvad de egentlig mener. Og derfor har de overladt det til kvinderne at træffe alle beslutninger," siger BS.


Sult, klynk og uvished

Nu har elitesoldaten og mentaltræneren tænkt sig at ruske lidt op i den danske mand og hjælpe ham til et bedre og mere meningsfuldt liv. Han vil tage otte danske mænd med ud på en øde ø i Stillehavet. Mændene er alle triste over at være kørt fast i livet. Og de ønsker at finde mod, styrke og livsglæde.

"De skal sættes under pres, så de bliver nødt til at reagere for at lære at træffe de nødvendige beslutninger," siger BS.

På øen venter mændene en kedelig overraskelse. Til deres store skræk får de kun den mad, de selv kan samle og jage. Og de må bygge en primitiv lejr af bambus og palmeblade. Snart er varmen, sulten og uvisheden uudholdelig. Og nætterne fyldt med rotter, kryb og tung tropisk regn. Det, mændene troede, var et drømmeophold på en bounty-ø, viser sig at være et sandt mareridt.

BS sætter mændene under ultimativt pres for at udvikle dem. Jægersoldaten vil tvinge dem til at finde ud af, hvem de egentlig er og lade dem opleve, at de indeholder stor viljestyrke og masser af mentale ressourcer, som de kan bruge til en indre, personlig transformation. For som BS siger: "Det er aldrig for sent at få et godt liv."

Men kan mændene overvinde sult, uvished, søvnløse nætter og genfinde troen på sig selv? Vil det lykkes at skifte hjælpeløsheden og vattet ud med rå handlekraft og maskuline værdier?

Serien hedder 'BS & manddomsprøven' og første afsnit sendes på mandag den 11. april kl. 20.00.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002