Kontakt os


 

Sofie Linde bliver ny 'X Factor'-vært
Mandag 29. juni 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sofie Linde bliver vært på den niende udgave af 'X Factor'. Hun begyndte sin karriere i DR for syv år siden og debuterede tilbage i 2009 i værtsrollen på 'Sommer Summarum'. I 2009, 2014 og 2015 var hun vært for MGP, og i foråret fik hun sit helt eget talkshow.


Når niende sæson af 'X Factor' bliver skudt i gang, er det med 25-årige Sofie Linde i værtsrollen.

Hun begyndte sin karriere hos DR i 2009 som vært på 'Sommer Summarum' og har siden været vært på en lang række børneprogrammer - bl.a. MGP. Senest har hun optrådt i sit helt eget talkshow 'Sofie Linde Show' på DR Ultra, og nu glæder hun sig til at give sig i kast med 'X Factor'.

DR1's underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme er forventningsfuld og glad for at kunne byde Sofie Linde velkommen.

"Vi har haft en bred casting for at være sikre på, vi fandt den helt rigtige. Der var mange gode bud, men Sofie 'overshinede' dem alle sammen," fortæller Jan Lagermand Lundme og fortsætter:

"Jeg er slet ikke i tvivl om, at Sofie Linde bliver en super sej og fantastisk 'X Factor'-vært. Hun har været i DR i mange år, har stor erfaring inden for værtsfaget, og jeg er sikker på, at hun nok skal styre dommerne med kyndig hånd. Sofie er på alle måder charmerende og indlevende, og jeg glæder mig så meget til at se hende på scenen som vært på Danmarks største underholdningsprogram."

Jan Lagermand Lundme er også sikker på, at hun kan bruge sin store erfaring med tv.

"At Sofie Linde har lavet så meget børne-tv, er en fordel i jobbet som 'X Factor'-vært. Sofie har et rigtig godt greb om børn og unge, fordi hun har lavet så meget børne-tv. Der er jo rigtig mange børnefamilier, der ser 'X Factor', og den målgruppe er trygge ved hende".

Sofie Linde har selv altid fulgt med i 'X Factor' og jubler over sin nye værtsrolle:

"Jeg er på toppen over det. Det er kæmpestort. Det er en ære at få lov til at være 'X Factor'-vært. Jeg har set 'X Factor', siden jeg var helt ung, for det har kørt i store dele af mit liv", siger Sofie Linde.

Hun er også sikker på, at hun kan bruge sine mange års erfaringer med børne- og ungdoms-tv.

"Børn er de sværeste at lave tv med, for du kan ikke bare aftale, hvad der skal ske, så det har jeg lært en masse af. Som vært har jeg mødt så mange børn og voksne, og derfor er jeg vant til at tale med mennesker. Og 'X Factor' er netop et program, der handler om mennesker", mener Sofie Linde.

Sofie Linde bliver den femte 'X Factor'-vært i rækken efter Lise Rønne, Signe Muusmann, Signe Molde og Eva Harlou. DR oplyser, at man i øjeblikket arbejder på fuld kraft for at finde årets dommere og at man håber - meget snart - at kunne offentliggøre dommerpanelet. Ugebladet Her&Nu skrev dog allerede for små to uger siden, at der bliver genvalg til de tre dommere fra 8. sæson - altså Thomas Blachman, Lina Rafn og Remee.


Foto: Sofie Linde bliver ny vært for 'X Factor', Her er hun som vært for et talkshow på DR Ultra. Fotograf: Rolf Torbøl SørensenFunktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002