Kontakt os


 

Zulu fylder 10 år i 2010
Fredag 26. februar 2010
Af Karsten Jensen
 
TV 2 Zulu, der i år fylder 10 år, præsenterede i går nye programmer og fortalte om tilbagevendende programmer og løftede sløret for et nyt motto.
I 2010 fylder TV 2 Zulu 10 år og Zulu og den lille kriger er mere klar til 10 nye år. Det satte stationen ord og billeder på, da de ved Zulu Vision 2010 præsenterede nogle af de programmer, som seerne kan møde i 2010.

”Det er en programpakke, som vi er sindssygt stolte af,” siger TV 2 Zulus programchef, Maiken Wexø og tilføjer:
”I 2009 så vi stigende seertal. Samtidig steg Zulus brandværdi, mens antallet af danskere, der kan se Zulu, nu er på sit højeste. Med det in mente og det forrygende programudbud for 2010 er vi naturligvis fulde af gå-på-mod mod nye højder og ti nye år.”

På programmet er blandt andet den nye gyser-comedy-serie ’denandenside.dk’ med Rune Klan, ’Kvægræs’, hvor Christiane Schaumburg-Müller er vært, når 12 kendte danskere skifter de vante storby-rammer ud med det hårde liv som ægte cowboys på prærien i Arizona, det nye live-show ’Ups! Det er live’ med de fire stand uppere Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann, nye sæsoner af ’Kristian’ og ’Slemme Slemme Piger’, endnu en omgang ’Zulu Comedy Galla’, og så deltager Zului i det internationale racerløb ’Gumball 3000’ i en bil med stand upperne Geo og Jonas Schmidt som kørere.

”Seerne har virkelig noget at glæde sig til, for det er alle sammen fantastiske programmer i den helt rigtige Zulu-stil,” siger Maiken Wexø, der specielt glæder sig til ’Denandenside.dk’, der er skrevet af Zulus egen Brian Mørk, og ’Kvægræs’.

”’Denandenside.dk’ er en helt ny slags comedyserie, som blander gys og comedy, som vi er meget stolte af og meget spændte på, og som vi glæder os rigtig meget til at præsentere. Og ’Kvægræs’, der er et nyt bud på en Zulu-klassiker, er ganske enkelt sindssygt sjovt og humoristisk,” siger Maiken Wexø.

Zulu benyttede også lejligheden til at fortælle om nogle af de nye tanker og idéer, der skal holde dampen oppe og udvikle TV 2 Zulu. Det drejer sig blandt andet om en stor lyst til at eksperimentere og i endnu højere grad udfordre sig selv – og om en større åbenhed overfor nye genrer. Og så har Zulu fået et nyt motto.

”Zulus nye motto er: Taking it to the street, og det handler om, at vi gerne vil mere i øjenhøjde med vores seere og lade os inspirere af og dække den hverdag, som vores seere lever,” forklarer Maiken Wexø og tilføjer:

”Zulu er en underholdningskanal, der er stærkt forankret i comedy, men vi er klar til at åbne op for genrerne. Lige nu overvejer vi for eksempel, hvordan vi kan lave dokumentarprogrammer med et Zulu-twist – det kunne være Jacques Cousteau på Zulu’sk.”Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002