Kontakt os






 

STV og dk4 i nyt strategisk samarbejde
Fredag 1. februar 2008
Af Karsten Jensen
 
Samarbejdet mellem dk4 og STV Facility, der fra årsskiftet blev til Scandinavian Broadcast Facility A/S, går en ny og mere anderledes fremtid i møde.

STV’s teknikselskab Scandinavian Broadcast Facility A/S og dk4 indgår fra i dag et nyt samarbejde, oplyser STV til tvnyt.com.

”Vi er meget tilfredse med den nye aftale. Den er baseret på dk4’s ønsker om at lave flere ting selv. De ønsker har vi imødegået, så nu lejer dk4 udstyr hos os – bl.a. permanent to OB-vogne. Men størstedelen af deres produktioner laver de selv. Dermed bliver begge parter mindre afhængige af hinanden, og vi får frigivet nogle længe ønskede ressourcer, så vi bliver mere fleksible i forhold til vores øvrige og nye kunder. Vi ser dog fortsat frem til samarbejdet med dk4, som udover leje af udstyr og OB-vogne stadig vil byde på løbende produktioner, måske i HD,” siger Johan Ericsson, administrerende direktør i Scandinavian Broadcast Facility A/S til tvnyt.

Den nye aftale betyder, at Scandinavian Broadcast Facility A/S og resten af STV siger farvel til en række medarbejdere, som til dels overtages af dk4.

Scandinavian Broadcast Facility A/S har i dag omkring 20 ansatte plus en del faste freelancere tilknyttet. Selskabet er en del af STV koncernen, men har ved årsskiftet ændret navn til Scandinavian Broadcast Facility A/S.

”Med det nye navn ønsker vi at signalere en større selvstændighed, og at hele Skandinavien er vores arbejdsplads. Vores speciale er klart sport og underholdning, men vi har kompetencerne til alle slags produktioner. Vores skandinaviske dækning skyldes selvfølgelig til dels vores partnerskab med det svenske teknikselskab Stream & Co AB, som bl.a. driver Skandinaviens største studie på over 1.600 m2,” slutter Johan Ericsson.

Scandinavian Broadcast Facility A/S er en del af STV koncernen, som også tæller STV production A/S, To The Moon AB (Sverige), STV commercial A/S samt partnerskaberne Suhr Photography ApS, Stream & Co AB (Sverige) og Nordic Web TV A/S.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002