Kontakt os


 


Fredag 30. juni 2006
TV 2: Dopingskandale kan koste os seere
TV 2's sportschef Morten Stig Christensen frygter, at tv-seerne vil svigte Tour de France på grund af dopingsagen og fraværet af de store cykelstjerner. Foreløbig opretholder TV 2 transmissionerne som planlagt. Læs mere

Fredag 30. juni 2006
Alm. Brand stopper tv-reklame efter dopingskandale
Forsikringsselskabet Alm. Brand stopper med øjeblikkelig virkning visningen af en tv-reklame efter dopingskandalen omkring Tour de France. Forsikrings-selskabet er én af sponsorerne bag cykelholdet Team CSC, og tv-reklamen viser bl.a. holdets bortviste cykelrytter Ivan Basso. Reklamen vil, ifølge dagbladet Børsens nyhedstjeneste, blive vist i weekenden, fordi det af praktiske grunde ikke kan lade sig gøre at trække den tilbage tidligere. (TN)

Fredag 30. juni 2006
Dokumentar-premiere: 'Sex på kanten'
TV3+ viser på søndag dokumentarprogrammet 'Sex på kanten'. Programmet ser på asphyxiophilia - hvor sexpartnere får blokeret luftvejene for at opnå større nydelse. Det er en farlig leg, der kan ende med døden. Psykologer, sexologer og tilhængere af den farlige sexleg giver deres syn på sagen. Programmet viser også de konsekvenser legen kan have, hvis den har en fatal udgang. 'Sex på kanten' vises søndag 2. juli klokken 22 på TV3+. (TN)

Fredag 30. juni 2006
Mere golf på Viasat Sport 1
Viasat Sport 1 sender i den kommende uge golfturneringen 'Smurfit European Open' fra Dublin i Irland. Det var i denne turnering, at Thomas Bjørn sidste år smed sejren væk på næstsidste hul ved at skyde bolden tre gange i vandet. 'Smurfit European Open' sendes torsdag til og med søndag klokken 16.00-19.00 på Viasat Sport 1. (TN)

Fredag 30. juni 2006
Kanal 4’s lokale sendenet udbydes
Radio- og tv-nævnet har nu sendt de samlede lokal-tv-sendemuligheder i Danmark – det nuværende Kanal 4 samt enkelte mindre sendere i udbud for perioden 1. januar 2007 til 31. oktober 2009. Læs mere

Fredag 30. juni 2006
Nyt produktionshus i Faaborg
Documentary.dk har bygget nyt tv-produktionshus på havnen i Faaborg med ambitionen om at skabe Danmarks mest inspirerende tv-arbejdsplads. Brugeren skal konstant være i fokus. Det tankesæt har Documentary.dk ført med over på tegnebordet, da stregerne til firmaets nye mediehus på havnen i Faaborg på Sydfyn blev slået. Documentary.dk holder åbningsreception den 6. juli fra kl. 14. (KJ)

Fredag 30. juni 2006
Underskriftsindsamling mod TV 2-program
På internettet er der nu startet en underskriftsindsamling mod TV 2-programmet ’Hundeviskeren’ som knap 1.000 seere nu ønsker TV 2 tager af programmet. Indsamlingen er startet af hundetræner Helle Poulsen, der mener, at værten Cesar Milans metoder er uetiske og gammeldags. Initiativtageren mener, at hundene får flere problemer efter at have været i nærheden af programværten. Programmet ses onsdage på TV 2. Indsamlingen kan følges på http://www.hundehviskeren.underskrifter.dk. (KJ)

Fredag 30. juni 2006
Reimer Bo hængt ud af Se og Hør
TV-Avisens Reimer Bo hænges ud på forsiden af denne uges Se og Hør samt i deres tv-annoncer og i bladet citerer de unavngivne kilder DR-værten for at være en ”perfid idiot”. Se og Hør oplyser de har været i forbindelse med mange af TV-Avisens medarbejdere hvoraf flertallet (ifølge bladet) er trætte af Reimer Bos tone, der beskrives som ilter og nedladende. (KJ)

Torsdag 29. juni 2006
Jan Gintberg og Ricco Wichmann fra Zulu til Radio 100FM
Jan Gintberg og Ricco Wichmann, der senest har optrådt sammen på TV 2 Zulu i programmet 'Gintbergs Store Aften' kan henover sommeren opleves som ferieafløsere på Radio 100FM's morgenshow. Læs mere

Torsdag 29. juni 2006
Tyrkiet: ROJ TV ud af EU's hovedkvarter
Tyrkiet forsøger nu at presse EU-Kommissionen til at smide journalister fra kurdiske ROJ TV ud af EU's hovedkvarter. Selv om kommissionen afviser tyrkernes krav, hævder tv-stationens journalister at de bliver diskrimineret i EU-systemet. Den kurdiske journalist Senem Guneser, der arbejder for ROJ TV i Bruxelles, siger, at hun er blevet forhindret i at bruge EU-Kommissionens tv-studie, som ellers er til rådighed for journalisterne. Hun siger at afvisningen er blevet begrundet med et brev, som den tyrkiske delegation har sendt til EU. Læs mere

Torsdag 29. juni 2006
Ægteskab med TV 2-chef gør direktør for Konkurrencestyrelsen inhabil
Konkurrencestyrelsens nyudnævnte direktør, Agnete Gersing, har i kraft af sit ægteskab med TV 2's økonomidirektør, Anders Kronborg, været nødt til på forhånd at erklære sig inhabil på hele medie- området. Styrelsen har i de senere år truffet afgørelser i to sager vedrørende TV 2. Læs mere

Torsdag 29. juni 2006
Sverige: TV4 investerer i EuroNews
Svenske TV4 køber sig ind som aktionær nummerr 21 i det pan-europæiske samarbejde, Euronews i et strategisk partnerskab. TV4 har købt 0,5 pct. af aktierne i EuroNews' holdingselskab, SECEMIE, på linje med andre broadcastere som RAI (Italien), RTVE (Spanien), RTE (Irland) og France Télévisions. TV4 Fakta sender pt. EuroNews' engelske nyheder ti timer i døgnet. (KJ)

Torsdag 29. juni 2006
Kina: Mediecensur strammes
Fra oktober skal kinesiske radio- og tv-stationer kunne idømmes bøder på op til 75.000 kr., hvis de rapporterer om naturkatastrofer og ulykker, uden at myndighederne har godkendt indholdet, oplyser DR. Der kan være tale om oversvømmelser, forureningsulykker og de mange kulmine-ulykker i Kina. Med i kategorien er også kriser i det offentlige sundhedssystem og sammenstød mellem myndigheder og demonstranter. Flere journalistorganisationer har protesteret mod den nye lov. (TN)

Torsdag 29. juni 2006
Ny børneserie på TV 2
En ny tv-serie, der appellerer til den sunde livsstil og de gode manerer hos børn, er på vej til Danmark. 'LazyTown' er titlen på tv-serien, der hurtigst er blevet spredt over hele verden, skriver Politiken. Visionen er en underholdende, dramatisk og ikke-voldelig måde at lære børn, at man skal leve sundt, have en høj etik og være ordentlig ved andre mennesker. På to et halvt år er det lykkedes den tidligere islandske aerobicstjerne Magnus Scheving at sælge 'LazyTown' for børn til visning i 96 lande verden over. Til august kan de yngste danske seere følge livet i 'LazyTown' på TV 2. (TN)

Torsdag 29. juni 2006
Storfilm hver aften i juli på TV1000
Når solen er ved at gå ned, kan man i juli måned sætte sig til rette i sin lænestol eller slænge sig i sofaen og nyde storfilm fra TV1000, der hver aften hele måneden sender storfilm kl. 22. TV1000 viser blandt andet Halle Berry i gyseren ’Gothika’, Bruce Willis i ’Hostage’, John Travolta og Joaquin Phoenix som brandmænd i ’Ladder 49’ og "veninden" Lisa Kudrow i ’Happy Endings.’ (KJ)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [>]
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002