Kontakt os


 

DR udpeger nye chefer for børneområdet
Onsdag 28. februar 2018
Af Redaktionen
 
DR møblerer fra i morgen den 1. marts om på cheferne for børneområdet, der bl.a. får en fiktionsredaktør og en fakta- og nyhedsredaktør.
Selv om mange af landets børn med sikkerhed ikke går rundt og tænker på det, får de nye redaktør i DR fra torsdag den 1. marts.

Efter at DR sidste år besluttede, at danskproduceret fiktion, faktastoffet og nyheder til børn skal opprioriteres, møblerer DR nu om på redaktørrollerne på børneområdet, oplyser DR i dag.

Oven i dét arbejde vil redaktørerne også skulle have fokus på den digitale omstilling, som betyder, at DR konsekvent prøver nye genregreb og programtyper af, fordi børn i stigende grad følger med i DRs tilbud fra en tablet eller smartphone - i stedet for bag en tv-skærm hjemme i stuen.

DR Ultra har de seneste år for alvor skruet op for produktionen af dansk fiktion til børn, oplyser DR videre. Udviklingen betyder, at redaktør Jonas Kryger Hansen fra DR Ultra fremover får titel af fiktionsredaktør og skal sikre, at DR fortsat har gode og debatskabende danske fiktionsserier hvis universer kan samle de yngste på tværs af platforme.

Samtidig med at DR Ultra får en fiktionsredaktør, får Christoffer Ebbesen det nyoprettede job som fakta- og nyhedsredaktør på DR Ultra.

Christoffer Ebbesen arbejder allerede i DR, hvor han har produceret en lang række Ultra-programmer for B & U. Så han kender både målgruppen og Ultra-universet i forvejen.

Endelig har DR også fundet sin nye digitale børneredaktør, som skal arbejde på tværs af Ramasjang og Ultra. Det bliver Anne Lærke Larsen, der kommer fra Turner. DR er ikke ukendt land for Anne Lærke Larsen, der bl.a. tidligere har arbejdet som medieforsker i DR Medieforskning.

Den nye, digitale børneredaktør afløser Dorte Høeg Brask, som for nylig blev digital projektleder på TV 2 Play.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002