Kontakt os






 

Hotel fra ’Min Italienske Drøm’ åbner i dag
Mandag 18. maj 2009
Af Karsten Jensen
 
Casa Danese fra DRs reality show ’Min Italienske Drøm’, hvor flere danske par kæmpede om retten til at drive et lille italiensk bed & breakfast, har i dag slået dørene op. Det vil nu sige, at allerede i går blev hotellet indvietm hvor de første gæster meldte deres ankomst.
”Det har været en stor oplevelse og samtidig en rimelig harmløs oplevelse at deltage i programmet,” forklarer Casper over mobiltelefonen fra Italien til tvnyt.com.

”Vi er generelt meget glade for den måde, programmet blev skruet sammen på. Vi synes vi er blevet godt eksponeret og vi (Josephine og Casper, /red.) synes programmet viste sandheden. Vi mener ikke, der er blevet manipuleret med noget,” forklarer Casper.

Dagligt fra kl. 10 til sen aften havde parrene et tv-hold i nakken, men Casper følte sig ikke presset af tv-holdet under optagelserne: ”Det er klart, at det hele foregik i et andet tempo når der var tv-hold til stede, men vi havde heldigvis også megen tid for os selv,” forklarer Casper, der med stolthed i stemmen beretter, at han nu efterhånden har fået lært det italienske sprog. ”Vi forstår nu stort set alt, hvad der bliver sagt og vi kan efterhånden også gøre os ganske forståelige overfor Rosoras befolkning”. Og netop byen Rosoros indbyggere får flere gange rosende ord med på vejen. ”Vi er blevet modtaget rigtigt godt hernede – også anden gang,” siger Casper til tvnyt.com.

Optagelserne til programmet sluttede i november, og i den mellemliggende periode har det været svært ikke at skulle afsløre sig selv som vinder af huset, fortæller Casper, der forklarer, at Josephine og han har brugt tiden til at få sagt farvel til livet i Danmark.

Om Casper og Josephine bliver boende i Italien har de endnu ikke taget stilling til endnu, men indtil videre tyder alt på det, forklarer han, men tilføjer: ”Beslutningen træffer vi først til efteråret, hvor vi kan vælge at købe Casa Danese.”

De sidste forberedelser i huset blev afsluttet sent i går aftes, så det kunne stå klar til den officielle åbning i dag. Husets værelser er fuldt booket. Primært af danskere, men også svenskere og italienere.


Foto: DR.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002