Kontakt os






 

Ulla Essendrop fra TV 2 Sporten
til DR Sporten

Tirsdag 6. marts 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter fem år på TV 2 Sporten skifter 35-årige Ulla Essendrop til at være studievært på DR Sporten fra den 1. juni.


”Jeg er meget stolt over at blive en del af det stærke hold hos DR. Vi går en utroligt spændende sportssommer i møde, så det bliver en sand fornøjelse at stemple ind hos mine nye holdkammerater og blive en del af et kæmpe set-up, der skal formidle alle de medrivende begivenheder, der udspiller sig hen over sommeren. Jeg glæder mig afsindigt til at kaste mig over de nye udfordringer, der venter mig,” siger Ulla Essendrop iflg. en pressemeddelelse fra DR.

Chefen for DR Sporten, Tine Bendix, kalder Ulla Essendrop ”en fantastisk vært med evne til at formidle med både stor passion og faglighed”.

”Og så er hun lige præcis den, vi gerne vil have til at forstærke vores værtshold,” siger Tine Bendix, der tilføjer:

”Vi står foran en sportssommer, der virkelig kræver 'alle mand på dæk', og jeg er svært tilfreds med at få en så stærk profil med til DR Sportens store sommer, hvor vi både har EM i fodbold, Tour de France, OL i London, Post Danmark Rundt, EM og VM i atletik og handicap-OL. Vi har et stærkt hold af tv- og radioværter, og også i hverdagen vil Ulla Essendrop kunne bidrage til DR Sportens profil, hvor vi gennem det sidste par år har arbejdet med at udvikle DRs sportsdækning både på web, tv og radio,” siger hun.

Ulla Essendrop er uddannet cand. mag. i kommunikation og medievidenskab, og har før TV 2-tiden boet i London og her arbejdet for Viasat Broadcasting. Ulla Essendrop har også lavet live-talkshow inden for fodboldens verden og været konferencier på Det Europæiske Håndboldforbunds Internationale 20 års jubilæumsgalle og håndboldens Champions League Final 4 Opening VIP Galla.


Foto: Ulla Essendrip skifter fra TV 2 til DR. (Fotograf: Miklos Szabo/TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002