Kontakt os






 

Anne Katrine Okholm Skole på Kanal 4
Mandag 5. september 2011
Af Karsten Jensen
 
'Danmarks næste Topmodel' tilbyder seerne mere 'Topmodel-stof' med det nye program 'Topmodel Xtra', der vises lige efter hovedprogrammet. Det betyder også et gensyn med Anne Katrine Okholm Skole, der bliver vært på programmet.
35-årige Anne Katrine Okholm Skole er tilbage i SBS TV’s fold og vil i det kommende efterår tage imod gæster i 'Topmodel Xtra' på Kanal 4.

”Min værtsrolle går først og fremmest ud på at følge op på nogen af de spændende hændelser, som fandt sted i aftenens udgave af 'Danmarks næste Topmodel', og selvfølgelig også fortælle om noget af det man IKKE så. Dernæst vil jeg sørge for at få stillet de spørgsmål til gæsterne, som fansene gerne vil have svar på,” siger Anne Katrine.

'Topmodel Xtra' byder blandt andet på interviews med de piger, der har måttet forlade konkurrencen. Og der gås også et spadestik dybere med nogle af de historier, der har udspillet sig i programmet. Emner som ”hvorfor er modeller tynde?” og ”Er det usundt at være model?” m.fl. vil også blive belyst. Og så bliver den ukronede konge af catwalken, Miss J, kendt fra America’s Next Topmodel, fast element i 'Topmodel Xtra'. Her vil han give sin uforbeholdne mening om vores danske piger, give dem gode råd og kommentarer med på vejen.

Anne Katrine har tidligere været vært på Kanal 5 programmerne 'Ka’ du danse?', 'Sangstjerner' og 'Elsk mig i nat'. Siden da har hun været vært for et boligprogram på TV 2, skrevet for Århus Stiftstidende, arbejdet inden for tv-produktionsmiljøet og vedligeholdt sin professionelle dansekarriere. Nu står hun over for en ny udfordring på Kanal 4 – en rolle som hun ser frem til at påtage sig:

”På det programmæssige plan ser jeg frem til at lave et knaldgodt program med drive, kvalitet og menneskelige historier til alle dem, der bare slet ikke kan få nok af 'Topmodel'. På det personlige plan ser jeg frem til at prøve kræfter med talkshow-formatet, som er nyt for mig og en fed udfordring,” siger Anne Katrine, der både har set de danske og amerikanske udsendelser af modelprogrammet.

'Topmodel Xtra' har premiere torsdag den 22. september kl. 21.30 på Kanal 4.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002