Kontakt os


 

TV 2-underholdningsprogram om hunde
Fredag 24. juli 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 har på onsdag den 29. juli premiere på et nyt underholdningsprogram, 'Hvem sagde vuf?', for folk der er vilde med hunde. Felix Smith er vært for programmet, og TV 2 lover en god quiz, sjov og spas med kendte danskere i 'Hvem sagde vuf?'.


Hver uge inviterer Felix Smith tre kendte danskere og deres hunde i studiet til uhøjtidelig quiz, sjov og leg. De kendte danskeres samarbejdsevner med egen hund bliver testet på højeste plan, og den generelle viden om menneskets bedste ven kommer også i spil, skriver TV 2 i dag i en pressemeddelelse.

Seerne kommer til at se sider af de kendte, som de ikke har set før, for når deres hunde er med, så bliver alt uforudsigeligt, overraskende og ikke mindst hyggeligt, skriver TV 2 videre. Og hyggeligt bliver det også, når TV 2 lover hvalpe-garanti i hvert program, for her får 'Hvem sagde vuf?' hver gang besøg af et kuld hvalpe af forskellige hunderacer.

For Felix Smith er programmet en gammel drøm, der nu endelig går i opfyldelse.

"Jeg har i mange år slået på tromme for et hunde-program på tv, men det er ikke lykkedes mig at slå igennem hos cheferne før nu. Der har ganske enkelt manglet et hunde-program på dansk tv, og helt personligt havde jeg lyst til at lave noget, som ikke kun var med mennesker," siger Felix Smith og fortsætter:

"Et tv-program med hunde bliver aldrig kedeligt. Du kan ikke 'briefe' hunde på samme måde som mennesker, og der sker altid noget uforudset. 'Hvem sagde vuf?' er det mest kaotiske program, jeg nogensinde har lavet – glem alt om Dansk Melodi Grand Prix og Danmarks Indsamling," siger han.


Gadekryds i overtal

I første program af 'Hvem sagde vuf?' kommer der besøg af fire hunde og deres ejere. Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen, stiller op med sine to små gadekryds, Rosie og Romeo. Og hun er faktisk ikke den eneste, der har et gadekryds, for i sofaen kommer også professionel danser Thomas Evers Poulsen med sin hund Pusle.

Og så skal fodboldspiller Patrik Wozniacki sammen med sin hund forsøge at udkonkurrere de andre, når den står på hunde-quiz og skøre konkurrencer. Hvem af de tre kendte gæster ved mest om hunde, om deres egen hund - og ikke mindst om dem selv som hundeejere?

'Hvem sagde vuf?' sendes første gang onsdag den 29. juli kl. 20.00-20.50 på TV 2.


Foto: Fra første udgave af 'Hvem sagde vuf?': Sanne Salomonsen og Thomas Evers Poulsen med et par hvalpe af racen Welsh Corgi Pembroke. (Fotograf: Per Arnesen / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002