Kontakt os






 

Her er årets 12 par i 'Vild med dans'
Fredag 12. august 2016
Af Redaktionen
 
En række sportsfolk, skuespillere og sangere er klar til at hoppe i danseskoene i årets sæson af underholdnings- programmet 'Vild med dans', når den 13. sæson får premiere på TV 2 fredag den 9. september kl. 20.00.


"Årets cast har et højt og meget smittende humør. Vi har netop haft alle samlet til de allerførste trin; og smil, jokes og latter fyldte rummet med det samme. Jeg tror, seerne kan glæde sig til en meget sjov og festlig sæson. Selv om de aldersmæssigt spænder fra 21 til 62 år og kommer med hver deres baggrund, så har de en ukuelighed og respekt for opgaven til fælles," siger Thomas Richardt Strøbech, redaktør på TV 2.


Nye og kendte ansigter

De 12 nydansere er skuespillerne Laura Bach, Søren Fauli, Mille Dinesen og Mathias Käki Jørgensen, sangerne Thomas Buttenschøn, Julie Berthelsen og Kirsten Siggaard, sportsudøverne Patrick Jørgensen, Sarah Mahfoud, designer Nicholas Nybro, kokken Gorm Wisweh og tv-vært Lene Beier.

Ti af de professionelle dansere fra den seneste sæson er tilbage på dansegulvet, ligesom to tidligere dansere vender tilbage. Det er Sofie Kruuse, som bl.a. tidligere har danset med Allan Simonsen - og så er det Marc Christensen, som har danset med bl.a. Charlotte Fich.

"Hvert år er der nye personligheder, der via deres trin, læring og spirende danseglæde fortæller os en helt ny historie. Det bliver som altid spændende at se, hvem der springer ud som naturtalenter og måske ender med at gå hele vejen, til vi lukker sæsonen ned med et brag af et finaleshow i Forum Horsens i november," siger Thomas Richardt Strøbech.


De 12 par i 'Vild med dans' 2016 er:

Laura Bach og Michael Olesen
Thomas Buttenschøn og Mie Moltke
Lene Beier og Frederik Nonnemann
Søren Fauli og Karina Frimodt
Julie Berthelsen og Marc Christensen
Patrick Jørgensen og Jenna Bagge
Mille Dinesen og Mads Vad
Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk
Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard
Nicholas Nybro og Luise Crone Dons
Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen
Gorm Wisweh og Sofie Kruuse

Og for fjerde gang er der genvalg til værterne Sarah Grünewald og Claus Elming.

'Vild med dans' får premiere fredag den 9. september kl. 20.00 på TV 2. Der er finale - fra Forum i Horsens - fredag den 25. november.

I år er der ingen ekstraudsendelser i form af 'Vild med dans - trin for trin'.


Foto: Sarah Grünewald og Claus Elming står for fjerde gang side om side i 'Vild med dans'. (Fotograf: Christian Stæhr/TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002