Kontakt os


 

Hans Pilgaard får sit egen talkshow
Torsdag 1. marts 2018
Af Redaktionen
 
TV 2 Charlie byder seerne indenfor 'Hos Hans', hvor vært Hans Pilgaard med ærlige samtaler og skæve lege udforsker nye og ukendte sider af aktuelle danske stjerner. Første gang mandag den 26. marts.
Det er et stort ønske, der går i opfyldelse for den garvede tv-mand:

"At få mit eget talkshow er en drøm, jeg har haft i 20 år, så jeg er meget glad og ydmyg over for opgaven," fortæller Hans Pilgaard og fortsætter:

"Jeg glæder mig, men har samtidig lidt ondt i maven på den gode måde. Den måde, som signalerer ydmyghed og spænding. Så det gælder om at transformere mavepinen til hjertebanken og lave noget sjovt og interessant tv".

'Hos Hans' bliver fyldt med skæve lege og personlige samtaler, for værten har en ambition om at udforske nye sider hos sine gæster. Dermed kommer seerne tættere på en række danske stjerner som Martin Brygmann, Bodil Jørgensen og Rasmus Botoft. Også bl.a. Søs Egelind og Martin Buch vil i løbet af ti programmer lægge vejen forbi og fortælle om deres liv, karriere og aktuelle projekter.

Hans Pilgaard er selv inspireret af talkshowværter som norske Fredrik Skavlan og engelske Graham Norton samt talkshowlegenden Michael Parkinson, som ifølge Hans Pilgaard formåede at være i øjenhøjde med alle, høj som lav, og som samtidig turde stille de svære, provokerende og lidt farlige spørgsmål.

"Jeg kan godt lide at gå til kanten og spørge ind til tvivlen hos et menneske. Jeg er optaget af de momenter, der skaber os, feltet mellem tvivl og tro, håb og fortvivlelse. De momenter, der driver os og gør os til dem, vi er. Jeg glæder mig derfor til at sidde over for gæster, der har noget på hjerte, og så netop finde ind til det i løbet af talkshowet," fortæller Hans Pilgaard.

Pilgaard har næsten 30 års erfaring i den danske tv-branche og har tidligere været vært på programmer som 'Go' aften Danmark', 'Hvem vil være millionær?' og 'Den store klassefest'. Med 'Hos Hans' kan han nu også skrive talkshowvært på cv’et.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002