Kontakt os


 

En telefon, to hold og fire lande
Onsdag 6. september 2017
Af Redaktionen
 
Smartphonen er blevet en uundværlig del af rigtig manges hverdag. I TV 2 Zulus nye rejseeventyr 'Stupid Man, Smart Phone' tager Jasper Ritz og Christopher Læssø på et wildlife-eventyr, hvor de skal overleve i barske naturområder kun med hjælp fra deres telefoner og venner.
Kan man klare sig ude i verden blot med en smartphone og internettets hjælp, når man bliver sat på vanvittige opgaver af Zulu?

Det tester Christopher Læssø og Jasper Ritz, når de med hver sin rejsepartner under armen tager til fire forskellige destinationer i verden og konkurrerer om, hvem der klarer udfordringerne bedst.

Bloggeren Mascha Vang, YouTuberen Rasmus Brohave og svømmestjernen Pernille Blume er bare nogle af dem, der bliver inviteret med, når der skal dystes i barske naturområder.


Det handler om at overleve

Holdene skal transportere skrøbeligt gods igennem Sahara, bære helligt vand igennem Nicaraguas jungle, krydse Perus vilde bjerglandskab, og så skal de på tur i Ukraines radioaktive område omkring Tjernobyl-værket.

"Kloden rundt udfordrer vi hinanden og også nogle af alle de dejlige danskere, der har rigtig meget styr på internet og likes", forklarer Christopher Læssø, der ikke er i tvivl om, hvad hovedformålet bliver med turen:

"Det handler om at overleve, det handler om at komme først i mål og ikke mindst om håneretten over for hinanden."


"Hvis du lige instagrammer live imens…"

Der er rig mulighed for at få hjælp fra YouTube, Facebook og Instagram, når holdene skal løse de missioner, som Zulu har givet dem: 'How to skin a snake', 'Kære venner, jeg skal på overlevelsestur i Marokko – hvad skal jeg vide?', 'Er det farligt at blaffe i Ukraine?'

"Man kan alt med en telefon! Også overleve i de vildeste lande og i de vildeste situationer," siger Jasper Ritz, der samtidig er spændt på, om det rent faktisk kan lade sig gøre at overleve kun med hjælp fra sin telefon.


Vinderne bliver belønnet - taberholdet bliver hånet

Vinderne bliver belønnet med kulinariske oplevelser fra de lande, de rejser i. Her står den bl.a. på hamam-massage, vodkafest og peruviansk folkefest. Taberne bliver hånet og bl.a. tvunget til at vaske mudrede tanks og skovle kamellort.

Det er på TV 2 Zulu fra på mandag den 11. september kl. 21.15-21.55.Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002