Kontakt os






 

DR vil tage sig bedre af sine værter
Mandag 4. februar 2008
Af Karsten Jensen
 
DR vil nu fremover i højere grad tage bedre hånd om sine studieværter, og ruste såvel nye som gamle værter bedre til arbejdet som DR’s ansigt udad til.

Baggrunden for det nye tiltag er bl.a. TV Avisens vært, Mette Waltsted Vestergards oplevelse som ny studievært:

”Det jeg har været allermest rystet over ved at blive vært, er hvor mutters alene man er. Jeg har aldrig haft et job, hvor jeg har været så eksponeret - og samtidig har jeg aldrig haft et job, hvor jeg har fået så lidt feedback.”

Et nyt værtsprojektet skal sikre, at der fremover bliver taget langt bedre hånd om DR’s værter. De skal nurses og coaches på alle fronter, fortæller mediedirektør Lars Grarup i DRåben:

”Vores værter er dem, der møder vores brugere i tv og radio og repræsenterer DR udadtil. Og det gør de bedst, når de er glade og får anerkendelse, sparring og udviklingsmuligheder.

Grarup siger, at værterne spiller en meget speciel rolle, der har nogle omkostninger, og som kræver nogle specielle egenskaber, og derfor er der behov for en særlig indsats her.

DR vil fremover tilbyde individuelle udviklingsplaner, træning, coaching, pressetræning, netværksgruppe, temaarrangementer, gruppeundervisning m.m.

”Det er ikke fordi, det direkte har været forsømt. Mange chefer har gjort det, men det bliver meget mere organiseret og kontinuerligt, så vi sikrer, at værternes behov og DR’s behov går op i en højere enhed. Værterne skal føle, at der er nogen, der er der for dem, og de skal have et netværk med hinanden, så når de havner på forsiden af alle aviserne - og ikke nødvendigvis for det gode - så har de ud over deres chef også deres værtskolleger at sparre med,” forklarer DR’s Lars Grarup i DRåben.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002