Kontakt os






 

The Voice TV og Red barnet går ind i kampen mod mobning
Onsdag 15. marts 2006
Af Karsten Jensen
 
"Hvis du mobber, og du tror du' sej, spørg du mig, så er svaret nej", synger Anna David i et spot på The Voice TV. Spottet er et led i The Voice TV og Red Barnets kampagne Drop Mobning, hvor idoler som også Carpark North og Ataf taler direkte til unge, for at få dem til at droppe mobning.
Det skal gøres usmart at mobbe, og hverken Anna David, Ataf eller Carpark North var i tvivl om, at de ville støtte op om en sag, som stort set alle unge mærker. Ikke mindst fordi problemet er i stigning, nu hvor også elektronisk mobning både via SMS og i form af 'happy slapping' kan føjes til den ubehagelige liste.

"Som ungdomsmedie er det vigtigt at vi støtter op om formål som dette og går forrest i et opgør med vores målgruppes problemer. Musikvideoer formidler høje idealer for udseende og opførsel, og derfor er det vigtigt at tage et ansvar. Vi taler direkte til målgruppen hver dag, og ved at få de unges musik-idoler til at levere budskabet, er vi overbeviste om, at det bliver modtaget langt bedre", siger programchef Dennis Johannesson (foto) fra The Voice TV.

Anna David er selv blevet drillet som barn og ved, hvad det vil sige at tænke grimme tanker om sig selv og få ødelagt selvtilliden. Derfor er det vigtigt for hende, at fortælle børn at det er ucool at mobbe.

"Jeg vil gerne være godt forbillede og fortælle unge, at det er helt normalt at have prøvet at mobbe, bare man indser, at det er forkert og stopper med det. Jeg har selv prøvet at stå og grine med. Det er en eller anden form for mekanisme, der sker blandt børn, da det betyder, at de så ikke selv bliver mobbet. Man skal bare vide, at det er forkert og lære at være god ved hinanden.. JA.DROP MOBNING," siger Anna David, der torsdag den 16. marts besøger TV 2-programmet 'Go'aften Danmark' for at fortælle mere om kampagnen.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002