Kontakt os






 

Thomas Skov vært på nyt satireprogram
Mandag 4. november 2013
Af Karsten Jensen
 
Hver uge bliver nyheder, samfund og tendenser vendt på hovedet i DR3's nye aktuelle samfundssatire 'Revolver'. På onsdag handler det blandt andet om mad og præstationsangst.


'Revolver' på DR3 er et journalistisk og satirisk samfunds- og aktualitetsprogram der går i dybden og udfordrer relevante samtidsaktuelle temaer og nyheder, ser dem fra nye og overraskende vinkler for at bekæmpe sortsynet og få seerne til at tro på det bedste.

'Revolver' sendes hver onsdag klokken 21.15 på DR3, og bestyres af Thomas Skov, der sammen med den hæmningsløse reporter Anders Stegger arbejder i sandhedens tjeneste for at gøre verden til et bedre sted. Eller i hvert fald et sjovere sted! Sammen retter de revolverløbet mod al verdens uretfærdigheder og de ting, der bare generelt er 'røv-irriterende'.


Madlavning og præstationsangst

På onsdag den 6. november skyder 'Revolver' skarpt mod madprogrammer og præstationsangst. Aldrig har der været så mange madprogrammer på dansk tv: I den forgangne uge, var der eksempelvis i alt hele 126 timers madprogrammer!

Der har været madprogrammer på dansk tv siden 50'erne, men det er først de senere år, at det er blevet en direkte trend. Nu er der madprogrammer i forskellige genrer, der kan opfylde alles behov, derfor er de mere populære end nogensinde.

Hvilken konsekvens har dette massive forbrug af madprogrammer for danskerne? Thomas Skov er taget i Kvickly, for at snakke med helt almindelige danskere om deres forhold til madprogrammer, og det står hurtigt klart at danskernes overdrevne forbrug af madprogrammer simpelthen har betydet, at et stort antal danskere har fået præstationsangst over at lave mad.

'Revolver' konfronterer de folk i madprogram-industrien, der er ansvarlige for det billede, danskerne i dag har af madlavning. En af disse er Adam Price, der som bagmand kommer i krydsild med Thomas Skov, der forlanger svar på sine kritiske spørgsmål.


Troløshed i dansk politik

Rigtig mange politikere har skiftet parti de senere år. Naser Khader, Pernille Rosenkrantz-Theil, Thor Möger Pedersen for blot at nævne nogle få. Hvorfor er der denne troløshed blandt danske politkere, og udgør det ikke et troværdighedsproblem?

Hvordan ser det eksempelvis ud, hvis man spørger en tidligere nynazist, der har skiftet parti. For at undersøge dette er Anders Stegger taget på besøg hos Danskernes Parti, der stiller op i seks kommuner til kommunalvalget den 19. november. Her får han en snak med Danskernes Partis formand i Aarhus.


Fotograf: Anders Stegger, DR.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002