Kontakt os






 

Dorte Borregaard fra Blu til Nordisk Film
Tirsdag 6. marts 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Dorte Borregaard bliver ny underholdningschef for Nordisk Film TV med ansvar for at videreudvikle selskabets underholdningsaktiviteter i et nyt dynamisk team. Hun kommer fra en stilling som producent for 'X Factor' på Blu.

Dorte Borregaard skal sammen med Nordisk Films andre medarbejdere bygge videre på de succeser, som underholdningsdelen senest har haft med bl.a. 'Voice - Danmarks Største stemme' (TV 2), 'Maestro' (DR), 'Fristet' (TV3), 'CPH Lufthavn' (TV2), 'Zulu Djævleræs' (TV 2 Zulu), 'Hvem Kender Hvem' ( TV 2 Charlie) og 'Zulu’s store Dating show' (TV 2 Zulu).

Dorte Borregaard indtræder ligeledes i selskabets øverste ledelse, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Dorte Borregaard kommer fra en stilling som producent for 'X Factor' på Blu. Foruden 'X Factor' har hun stået bag produktioner som bl.a. 'Scenen er din', 'Skjulte Stjerner', Dansk Melodi Grand Prix 2009 og 2010, 'Dinas Dates' og 'Stjerne for en aften'.

Dorte Borregaard er journalist og har tidligere arbejdet i DRs B&U afdeling, og har senest i en årrække arbejdet som producent på DR, Bastard Film og altså Blu - med fokus på den helt store underholdning.

"Jeg glæder mig til aktivt at være med til at føre Nordisk Film TV’s lange stolte historie videre ud i fremtiden. Jeg ser et stort potentiale i at videreudvikle underholdningsaktiviteterne på Nordisk Film TV og glæder mig til forhåbentligt at lave nye store seersucceser sammen med medarbejderne og tv kanalerne. Jeg har haft nogle gode og spændende år på Blu med 'X Factor', og nu er tiden inde til nye program- og ledelsesmæssige udfordringer,” udtaler Dorte Borregaard.

Jacob Houlind, adm. direktør Nordisk Film TV siger: "Det er sjældent, at personlig kemi og høj faglighed går op i en højere enhed. Med Dorte får vi begge dele”.

Peter Hansen, kreativ direktør forsætter: ”Jeg glæder mig til at Dorte skal indgå som et stærkt tilskud til den danske ledelse samt videreudbygge Danmarks stærkeste underholdningsafdeling og sammen med dem forkæle de danske tv-seere med stærke underholdningsprogrammer”.

Dorte Borregaard tiltræder den 23. april 2012.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002