Kontakt os






 

TV 2 Charlie - nærmest voksen
Tirsdag 7. september 2004
Af Karsten Jensen
 
TV 2 Charlie sender første gang den 1. oktober. Stationens målgruppe er det modne og voksne publikum og kanalchef Frode Munksgaards mantra i disse dage er ”nærmest voksen”. Med dette lille ’mantra’ leger kanalchefen med rockgruppen TV 2s ord om voksenlivet, som de i flere sange har filosoferet over. Også Frode Munksgaard spørger sig selv om han nogensinde bliver voksen.
”Gad vide om jeg nogensinde bliver voksen? Jeg er nogle gange i tvivl. Men min tvivl er ikke et problem – snarere tværtimod. Egentlig handler det jo om god tid, nærhed og vigtigst af alt livsglæde. Det er værdier, som har fulgt mig gennem livet, og som jeg længe har drømt om skulle kendetegne - ikke kun et enkelt program - men gerne en hel kanal”.

”Det får jeg mulighed for nu sammen med en stab af engagerede og professionelle kollegaer – alle med det ene mål at skabe en kanal, der skal inspirere, informere, røre, glæde og skabe stof til debat og eftertanke”.

”Med TV 2 Charlie har vi ønsket at skabe et selvstændigt, nysgerrigt og vitalt tilbud til den voksne seer. ’TV 2 Charlie - nærmest voksen’, skal da også understrege, at TV 2 Charlie hele tiden fornyer sig og bestemt ikke står stille – præcis som kanalens seere. En typisk Charlie seer er nemlig en nysgerrig, livsglad voksen med appetit på livet, overskud og lyst til fordybelse. Og jeg føler mig selv som en del af denne gruppe, og jeg ser frem til at være med til at skabe tv, der kan måle sig med og supplere den livsglæde og livserfaring, vi voksne besidder”, forklarer Munksgaard og fortsætter:

”Godt fjernsyn er tænkt med hjertet, produceret med hjernen og afleveret ærligt. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere lige ved 15 danske produktioner ugentligt. Og her kan jeg ikke holde mig væk – jeg har allerede produceret otte programmer, der er klar til at blive sendt fra premierestarten den 1. oktober. Otte programmer om danske antikvitetshandlere, der hver især har en forskelligartet historie at fortælle. Og allerede nu er jeg ved at tænke på nye programemner til Charlie”.

”Når TV 2 Charlie glider over skærmen fra den 1. oktober, er det ikke en nem, smådoven light udgave af en tv-kanal. Tværtimod, den er et overordentlig selvstændigt, nysgerrigt og vitalt tilbud til den voksne seer”, lovede Frode Munksgaard da han i dag lavede programpræsentation af Charlie.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002