Kontakt os


 

Endemol Denmark udnævner programchef
Fredag 5. juli 2013
Af Karsten Jensen
 
Endemol Denmark har valgt at udnævne Mette Nissen til en nyoprettet stilling som programchef.
Siden Endemol etablerede sig i Danmark for knap tre år siden, har selskabet været gennem en rivende udvikling og produceret bl.a. 'Pengene på bordet' til TV 2, 'Big Brother' til SBS, 'Winter Wipeout' til SBS i Norden og 'Projekt Kærlighed' til DR.

Ifølge direktøren for Endemol Denmark er Mette Nissen (foto) udnævnt til programchef for at fastholde og videreudvikle kvaliteten indenfor fakta, underholdning og reality-tv.

"Jeg er meget glad for at Mette har takket ja til udfordringen. Vi er et selskab i vækst, hvor både fakta, underholdning og reality er i fokus. Og med vores store formatkatalog og en dansk programgruppe, der både udvikler nye ideer og videreudvikler vores eksisterende formater til den enkelte kanal, har vi savnet en drivende og stærk ankerkvinde. Det har vi fået med Mette. Hun har et skarpt øje for både tv og mennesker og kan sikre, at vores kunder og ikke mindst seerne altid oplever, at vi gør os umage til det yderste. Desuden føler jeg mig også overbevist om, at alle vores indholdsmedarbejdere også bliver både set og hørt med Mette ved roret," udtaler direktør Rikke Kristine Nissen.

Mette Nissen har været producent hos Endemol Denmark siden begyndelsen af 2011 og fortsætter som producent på udvalgte produktioner ved siden af jobbet som programchef. Hun er 35 år, uddannet journalist og har arbejdet for blandt andre Nordisk Film, Strix og Skandinavisk Film Kompagni.

”Endemol Denmark er et ambitiøst produktionsselskab, og jeg er stolt over at have været med på holdet fra begyndelsen. Samtidig er vi et ungt selskab herhjemme. Derfor anstrenger vi os hele tiden lidt ekstra. Det skal vi blive ved med. Vi skal fortsætte med at udfordre os selv og skabe de bedste rammer for vores produktioner med det mål at producere underholdende, nærværende og vedkommende tv for de danske seere," siger Mette Nissen.


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002