Kontakt os






 

Sofie Linde igen kåret som årets tv-vært
Fredag 8. april 2016
Af Redaktionen
 
For anden gang på tre uger kunne DRs talkshow- og X Factor-vært Sofie Linde i går aftes kalde sig prisbelønnet. Lige før påske hentede hun titlen som 'Årets tv-Person' ved Teenage Awards i København, og torsdag aften var det ved Zulu Awards, at hun sikrede sig titlen som 'Årets tv-vært'.


Det er TV 2 Zulus seere og netbrugere, der har udpeget deres favoritter, og sammenlagt uddelte TV 2 Zulu 12 priser til nogle af det seneste års største bedrifter inden for bl.a. musik, film, comedy, radio og tv.

Showet blev holdt i, hvad Zulu selv kalder pris-showenes højborg, Forum på Frederiksberg med Martin Høgsted som festens vært og kunstnere som Medina, Christopher, Sivas, Gilli, The Minds of 99, Djämes Braun, Emil Stabil og Katie Keller feat. Bai-D på scenen.

Sofie Linde, der afrundede sin debutsæson som X Factor-vært i fredags, var selv til stede for at modtage prisen, og hun skal i den kommende tid i gang med at lave flere talkshows – 'Sofie Linde Show' – til DR Ultra.


DR3 fik pris for originalitet

DR kunne også gå hjem med endnu en pris, idet DR3’s programserie 'Da Danmark blev Suspekt' fik en Zulu Award for at være 'Årets Originale Tv-program'.

Som det første danske navn i mange år lukkede Suspekt Roskilde Festival i 2015. I et år fulgte DR3 bandet, der – som det hed i programoversigterne, da programmerne blev sendt på DR3 i efteråret, "kommer fra den mindre pæne del af Danmark og måske engang mest var kendt for et forbudt-for-børn-univers af eksalteret druk og hor. I dag står de som samlingspunkt for mange og som nogle, der gerne kommenterer på deres Danmark."

Programmerne 'Da Danmark var Suspekt' kan fortsat ses på dr.dk/tv


De fik årets Zulu Awards

Årets film: Klovn Forever
Årets tv-vært: Sofie Linde, DR
Årets Originale TV-Program: 'Da Danmark blev Suspekt', DR3
Årets Skuespiller: Stephania Potalivo ('Sjit Happens')
Det vi alle sammen grinte af: Tobias Dybvad – "Det plejede far at gøre"
Årets mandlige kunstner: Lukas Graham
Årets kvindelige kunstner: MØ
Årets hit: Lukas Graham – '7 Years'
Årets nye navn: Gilli
Årets YouTuber: Naja og Morten Münster
Årets radioprogram: 'Go’ Nova', Nova FM
Årets tv-serie: 'Sjit Happens', TV 2 Zulu


Foto: Sofie Linde fik i går torsdag sin anden pris på tre uger. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002