Kontakt os


 


Torsdag 30. september 2004
Voice TV overvejer flere castings
”Vi har været rundt i hele landet, og har ind til videre 200 kanon dygtige kandidater. Men vi overvejer at lave nogle flere regionale castings, så vi er helt sikre på, at vi finder den bedste til jobbet – vinderen får jo sit helt eget show på tv”, fortæller programchef Dennis Johannesson, Voice TV, og afslører, at seerne vil kunne se deltagerne i konkurrencen senere på måneden. (KJ)

Torsdag 30. september 2004
Stjernerne lyser op på The Voice TV
”Vi elsker musik,” siger The Voice TV, men nu elsker musikken også The Voice TV. De udenlandske stjerner står nemlig i kø for at besøge Danmarks nye musik-tv-kanal, lyder det fra den nye danske musik station. Læs mere

Torsdag 30. september 2004
DR berigtiger omtale af Viasat
TV-Avisen efterkom i aften en henvendelse fra Viasat, i kølvandet på den kritiske omtale i tirsdags, om Viasats påståede "smøring" af antenneforeningsformænd med henblik på sikring af programpladser på antenneanlæg, til selskabets tv-kanaler. TV-Avisens berigtigelse lød således: "TV-Avisen bragte den 28. september et indslag, hvor vi fortalte, at Viasat havde betalt en rejse til Berlin, billetter til Speedway og billetter til en forestilling med Linje 3 for formanden for en antenneforening, men det er ikke korrekt. Viasat havde kun betalt teaterbilletterne til Linie 3. De øvrige fornøjelser var betalt af konkurrerende firmaer".

Torsdag 30. september 2004
Showtime ny filmkanal via Canal Digital
Showtime er en filmkanal, som viser de største filmsucceser fra de sidste årtier inden for action, thriller og science fiction. Allerede den første måned kan seerne møde verdensstjerner som Arnold Schwarzenegger og Grace Jones i ’Conan The Destroyer’, Michael Douglas i ’Don’t say a word’, Sean Penn i ’State of Grace’ og Gene Hackman i ’Behind Enemy Lines’. Læs mere

Torsdag 30. september 2004
DR klager over Anja Andersen
DR er ikke tilfreds med Slagelse Håndboldklubs brug af reserveholdet i pokalkvartfinalen mod Viborg. Kvindehåndboldkampen blev sendt direkte på tv, og DR føler sig ført bag lyset. Læs mere

Torsdag 30. september 2004
TV 2 vil udvikle egne tv-formater i nydannet selskab med Hanne Danielsen som chef
TV 2 får den 1. januar 2005 sit eget formatudviklingsselskab. Selskabets formål er udelukkende at udvikle egne formater og ikke producere dem. Produktionen vil som hidtil ske i samarbejde med de danske tv-produktionsselskaber. Læs mere

Torsdag 30. september 2004
Radio- og TV-nævnet udskyder behandling af 'Fields-sag'
Radio- og TV-nævnet måtte i den forløbne uge udskyde afgørelsen i den såkaldte Fields-sag. Sagen handler om en række dokumentarprogrammer, som TV 2 har bragt om storcentret Fields. Flere kritikere har ment, at programmerne var skjult reklame. Den indirekte årsag til Radio- og TV-nævnets udsættelse af sagen var formandens inhabilitet, oplyser Ritzau. Nævnet har to gange tidligere frifundet programserien, men har efter kritik fra forbrugerombudsmand Hagen Jørgensen taget sagen op igen. (TN)

Torsdag 30. september 2004
USA: Jay Leno stopper i 2009
Den amerikanske talkshow-vært, Jay Leno, stopper i 2009. Til den tid bliver hans afløser, som vært for "The Tonight Show", Conan O’Brien, der også er et kendt navn når det gælder de populære late-night talkshows. Conan O’Brien er vært på showet "Late Night", der følger efter Jay Leno på tv-kanalen NBC., men nu er han altså kørt i stilling til at rykke op i rækkerne, når den nuværende talkshow-konge abdicerer. O’Brien bliver den femte vært i "The Tonight Show" i de fem år, hvor det har været vist på skærmen, skriver The New York Times ifølge Berlingske Tidende. (TN)

Torsdag 30. september 2004
'Hot' eller 'Not' i dansk tv
Mediaedge:cia har foretaget en pejling på de danske tv-kanalers programplaner, skriver Berlingske Tidende. Programmerne vurderes bl.a. udfra hvor mange seere, de kan trække i forhold til tidligere sæsoner - eller i forhold til det forventede seertal. På toppen af hot-listen er placeret "huset", "Hvem vil være millionær" og "Station 2" fra TV 2, samt "Par på Prøve" fra TV3. (TN)

Torsdag 30. september 2004
Italien: RAI skal på børsen
Den italienske regering vil senest i marts næste år sætte mindst 20 pct. af det statslige tv-selskab RAI på børsen, oplyser den italienske premierminister Silvio Berlusconi, ifølge Reuters. Initiativet blev officielt, da parlamentet i april vedtog en medielov, der bl.a. indebærer, at ingen må eje mere end én pct. af selskabet, der er Italiens største mediekoncern. RAI har tre tv-kanaler, der konkurrerer direkte med de tre kanaler, som er ejet af Berlusconi-familiens medieimperium, Mediaset. (TN)

Torsdag 30. september 2004
Sverige: Canal Digital vandt juridisk strid med Viasat
En svensk domstol har afgjort, at Canal Digital har ret til at markedsføre den såkaldte Combo Box i Sverige. Det skriver det norske mediemagasin, Kampanje, ifølge Berlingske Tidende. Viasat havde ellers trukket konkurrenten i retten, da boxen gør det muligt at modtage Viasats gratis-kanaler gennem luften. Canal Digital udbyder ikke selv gratis-kanaler, og lanceringen blev derfor oprattet direkte som en provokation af Viasat. (TN)

Torsdag 30. september 2004
NL: Nye ejermuligheder for tv-stationer
I Holland har det - for selskaber med ejerinteresser i bl.a. tv-selskaber - hidtil kun været tilladt at eje en andel på 25 pct. Men nu ændres den hidtidige lovgivning, så det bliver tilladt at eje op til 35 pct. Det skriver EJC Media News ifølge Berlingske Tidende. (TN)

Torsdag 30. september 2004
CNN-medarbejder bortført i Gaza By
Bevæbnede mænd har bortført en arabisk-israelsk medarbejder hos den amerikanske tv-gigant CNN, skriver Politiken. CNN-journalisten Ben Wedeman siger fra Gaza, at bevæbnede mænd tvang den arabisk israelske producer Riyad Ali ind i deres bil i Gazastriben og kørte bort. Han tilføjer, at han og tv-stationen i øvrigt ingen anelse har om, hvorfor Riyad Ali skulle bortføres. Ifølge israelske medier er Ali israelsk statsborger. Fra det palæstinensiske selvstyre forlyder det, at man forsøger at lokalisere CNN-produceren og få ham sat fri. (TN)

Onsdag 29. september 2004
USA: 'Par på prøve' vinder seere
Det engelske koncept for 'Par på Prøve' er blevet en succes i USA. 'Wife Swap', som det hedder, vandt simpelthen flest seere i alderen mellem 18 og 49 under snigpremieren hos tv-selskabet ABC. Læs mere

Onsdag 29. september 2004
Antenneforeninger trues af Viasat
Viasat truer antenneforeningerne til at placere selskabets tv-kanaler i bestemte programpakker - stik imod en højesteretsdom, der erklærer proceduren ulovlig Læs mere

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>]
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002