Kontakt os






 

’Tosset med kærlighed’ - ny reportageserie fra Kaare Sand
Onsdag 19. august 2009
Af Karsten Jensen
 
Kærligheden er en svær størrelse – også når man er udviklingshæmmet. Den 10. september 21 har Kanal 4 premiere på en ny reportageserie, der stiller skarpt på en gruppe unge, der trods et handikap er fyldt med lyst og mod på livet og ikke mindst kærligheden. Serien er produceret af Kaare Sand, der står bag programsucceser som ’De unge mødre’ og ’Singleliv’.
”Med den nye reportageserie har vi valgt at gå tæt på et emne, som stadig er meget tabubelagt - udviklingshæmmede og deres forhold til kærlighed og sex. Jeg ønskede at vise, hvordan denne gruppe mennesker lever deres liv, hvordan de opfatter sig selv, og hvordan de tackler kærligheden,” fortæller Kaare Sand, der også tidligere har skildret livet med et mentalt handikap i reportageprogrammer om blandt andet downs syndrom og autisme på Kanal 4.

I ’Tosset med kærlighed’ følges tre venner - 29-årige Sven, Jens på 35 år og 32-årige Anne som alle bor i det samme naboskab i den lille sydsjællandske by Gelsted. Jens og Sven leder med lys og lygte efter en sød kæreste. Deres veninde Anne hjælper med gode råd om, hvordan man møder en pige og gør kur til hende. Og hun tager dem med på tøjshoppetur, hvilket er en helt ny verden for de to ungersvende.

Men Jens og Sven er villige til at gå langt for at finde en kæreste. Programmet følger dem på kærestekursus, til Danmarks største musikfestival for udviklingshæmmede, og programmet er med, når Jens er på sit livs første date med en pige.

Idéen til programserien fik Kaare Sand, da han fulgte en gruppe udviklingshæmmede til reportageprogrammet ’Tosset med livet’, som også snart kan ses på Kanal 4. Her viste det sig hurtigt, at der var materiale til meget mere end et enkelt program:

”Programmet fungerede rigtig godt - der var så mange skægge episoder og god udvikling, at jeg tænkte, at der var stof til en hel serie,” fortæller Kaare Sand og fortsætter:

”Det er blevet en reportageserie fyldt med humor, varme og livsglæde. Som man vil få at se, har de udviklingshæmmede, vi følger, en stor appetit på livet og kærligheden, selv om det ikke altid er lige nemt for dem.”

’Reportagen: Tosset med livet’ kan ses på Kanal 4 torsdag den 3. september kl. 21

Reportageserien ’Tosset med kærlighed’ har premiere på Kanal 4 torsdag den 10. september kl. 21.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002