Kontakt os


 


Tirsdag 28. februar 2006
Torben Smidt Hansen ny chef for DR Kultur
Efter i to år at have været projektchef i DR Dokumentar bliver Torben Smidt Hansen ny chef for DR Kultur fra den 1. april. Læs mere

Mandag 27. februar 2006
Dennis 'McCloud' Weaver er død
Den amerikanske skuespiller Dennis Weaver, der i 1970'erne fik stor succes som politimanden Sam McCloud i tv-serien 'McCloud', er død, oplyser Ritzau iflg. AFP. Serien blev bl.a. vist på DR for mere end 30 år siden, hvor den i en lang periode var et fast programpunkt lørdag aften. I 'McCloud' spillede Dennis Weaver en provinsiel politimand fra New Mexico, der kom til New York hvor han løste diverse kriminalgåder på sin egen "skæve" måde. Dennis Weaver blev 81 år. (TN)

Mandag 27. februar 2006
USA: Ted Turner trækker sig
Grundlæggeren af tv-network'ene TBS og CNN, den 67 årige mediemogul Ted Turner har meddelt, at han vil træde ud af bestyrelsen for Time Warner ved den førstkommende generalforsamling. Turner er selskabets største aktionær. Han startede sin karriere ved at købe en lokal tv-station i Atlanta i 1970. Ti år senere gik Cable News Network (CNN) i luften og revolutionerede tv-nyhedsformidlingen. (SHN)

Mandag 27. februar 2006
Ny fyringsrunde i DR - 40 ryger ud
Op mod 40 stillinger skal nedlægges i DR Produktion. Både medarbejdere og deres chef er iflg. DRåben frustrerede over endnu en fyringsrunde, der vil betyde, at man når ned på det, der betegnes som "en markant underkapacitet". Medarbejderne fra DR Produktion i Århus forstår ikke, at DRs ledelse vælger at fyre gode, stabilede og loyale fastansatte medarbejdere med den ene hånd og så ansætte løs arbejdskraft med den anden hånd. Det er moralsk uforståeligt. Mens andre firmaer anser deres medarbejdere som værende en værdifuld ressource, som der skal værnes om, så behandles medarbejderne i DR nærmest uanstændigt, mener de DR-ansatte. (SHN)

Mandag 27. februar 2006
Lukning af 'Profilen' møder kritik
DR TV's chefredaktion har iflg. Journalisten valgt at nedlægge samtaleprogrammet 'Profilen' fra årsskiftet. Programdirektør Lars Vesterløkke understreger, at der vil komme et andet aktualitetsprogram som erstatning for 'Profilen' i 2007, men lukningen af 'Profilen' møder skarp kritik fra flere steder. Læs mere

Mandag 27. februar 2006
Lille arabisk respons på 'Jesus og Josefine'
TV 2 julekalenderen 'Jesus og Josefine' blev i december måned sendt på den kristne satellit-station SAT-7, der sender til Mellemøsten og Nordafrika. Men der kom ikke meget respons. Læs mere

Fredag 24. februar 2006
Så starter radio-tv-krigen mod Hviderusland
EU er ikke tilfredse med styret i Hviderusland og har derfor besluttet, at hviderusserne skal udsættes for en massiv omgang demokratisk radio og tv fra EU. På søndag starter en 15 millioner kroner dyr kampagne gennem radio- og tv, der bl.a. inkluderer et ugentligt tv-program - 'Vindue til Europa' der genudsendes fire gange. (SHN)

Fredag 24. februar 2006
Rod i det lille hus på prærien på DR
Det er ikke kun TV3 der oplever sure seere når der afvikles forkerte serieafsnit. Ved repremieren lørdag på 'Det lille hus på prærien' kom DR ved en fejl til at starte med andet afsnit af den populære familieserie om familiens Ingalls. Fejlen udløste en seerstorm af skuffede seere, der havde glædet sig til at gense serien og straks kunne se, at der var noget galt. ”Det var meget uheldigt. Vi beklager det og vil straks råde bod på miseren. Derfor har vi besluttet, at vi starter forfra på serien i morgen, lørdag den 25. februar kl. 19.10”, siger indkøber i DR1's chefredaktion Steen Salomonsen. (KJ)

Fredag 24. februar 2006
'Sport Plus' - med Lotte Thor som vært
TV3 og TV3+ giver sammen med Viasat Sportkanalerne seerne så meget eksklusiv sport, at det kan være svært at bevare det fulde overblik. Men det løser TV3+ nu ved at indføre regulære sportsnyheder på TV3+ hver søndag aften kl. 20.40 lige efter fodboldprogrammet Onside. Læs mere

Fredag 24. februar 2006
Irak: Kvindelig tv-journalist dræbt
En af den kendte TV-kanal, Al-Arabiyas tv-journalister, Atwar Bahjat , er fundet skudt og dræbt i Irak. Hun har tidligere arbejdet for den arabiske TV-kanal, Al-Jazeera, skriver B.T. Foruden Atwar Bahjat blev en kameramand og en teknikker også fundet dræbt. (KJ)

Fredag 24. februar 2006
Sverige: Nye digitale kanaler snart i luften
Den svenske regering uddelte i går sendetilladelse til syv nye digitale tv-stationer, der alle skal begynde via det jordbaserede sendenetværk inden sommer. Gratiskanalerne er TV 6 (arbejdsnavn – Viasat), The Voice TV (SBS), Storstads-TV (Aftonbladet), Axess TV (Axess Publishing). Betalingskanalerne er: C 5 (arbejdsnavn, Kanal 5), BBC Prime (BBC Worldwide), NonStop Filmfestival (arbejdsnavn, NonStop Television). Læs mere

Fredag 24. februar 2006
Heidi Sivebæk chef for det nye DR Programudvikling
Den 42-årige Heidi Sivebæk, som i dag står i spidsen for DR København, bliver chef for DR's nyoprettede enhed, DR Programudvikling, der har til opgave at støtte alle DR's programproducerende enheder i udvikling af nye programmer og tilbud på radio, tv, web og nye medier. Målet er i løbet af de kommende år at øge DRs evne til at udvikle nye kvalitetsprogrammer fra et højt niveau til verdensklasse. Læs mere

Fredag 24. februar 2006
Elhøj vært på drengerøvsprogram på Zulu
Det er sprængfarlige emner, der bliver taget fat på, når Jan Elhøj er tilbage på TV 2 Zulu fra mandag den 6. marts med sit nye comedyshow ’Penislægens værksted’. Programmet “tager rigtige mænds problemer med det modsatte køn forholdsvis alvorligt”, og Jan Elhøj vil give gode råd til alle landets ’drengerøve’ under emner som ’Den første gang’, ’Min kæreste bestemmer’ og ’Tre fordele ved at være single’ eller ved at møde en af programmets superhelte, ’Nipsman. Elhøj får hver uge besøg af en kendis, der deler ud af egne erfaringer mens der vartes op af ’penislægens kittelklædte sygeplejersker’. Programmet har indbygget et konkurrenceelement, hvor singlefyrer kan vinde en date. (KJ)

Fredag 24. februar 2006
Endnu en omgang 'Klovn' på TV 2 Zulu
Så er der lagt op til endnu en stribe afsnit af den danske komedieserie 'Klovn' på TV 2 Zulu. Idemagerne Casper Christensen og Frank Hvam har udfordret deres kreative evner til det yderste, og fra den 6. marts er de klar til at præsentere seriens tredje sæson, der har fået fællestitlen: 'På vej mod nye katastrofer'. Og som titlen antyder, går der en hel del galt for de to herrer undervejs. En række kendisser kan opleves i serien - blandt andre Klaus Riskjær, Ib Michael, Jan Gintberg, Eddie Skoller, Jarl Friis Mikkelsen og Michael Carøe. (TN)

Fredag 24. februar 2006
TV 2 Charlie bliver koncertarrangør
TV 2 Charlie skal også være kendt udenfor tv-skærmen, så derfor står kanalen bag en række 'Twist & Shout'-koncerter foråret, oplyser TV 2 | Medienyt. Koncerterne vil foregå udenfor tv-studiet og konferencier bliver Jørgen de Mylius, der som bekendt også er vært på tv-programmet 'Twist & Shout'. Han lægger i forbindelse med koncerterne op til en dialog med publikum om 60’er musikken og der bliver quizzet om musikviden. De optrædende navne tæller blandt andre Peter Belli, Sir Henry, Brian Poole og Cliff Benneth. Koncerterne, der foregår uden tv-optagelse, finder sted i perioden fra den 17. marts til 29. april i Esbjerg, Randers, Ørbæk, Skive, Haderslev, Vejle og Herning. (TN)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 [>]
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002