Kontakt os






 

'Bypiger søger bonderøve' fra 27. august
Mandag 13. august 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Så er der sat dato på, hvornår Kanal 5's længe bebudede dating-program 'Bypiger søger bonderøve' får premiere. Det sker om to uger - mandag den 27. august kl. 19. Herefter bliver sendetiden hver aften mandag til torsdag kl. 19.


I 'Bypiger søger bonderøve' fylder vært Anne Kejser en hel bus med storby-singlepiger, som er klar til at forlade det pulserende liv i byen for at finde en rigtig mand. Fra Nordjylland til Bornholm går jagten på kærligheden, og finder man ham undervejs, så er det bare at hoppe af bussen, skriver SBS i dag i en pressemeddelelse.

'Bypiger søger bonderøve' beskrives som et dejligt positivt program, hvor kærligheden får en chance for at blomstre mellem piger og fyre, der ikke normalt ville have givet hinanden en chance.

Programmets 14 piger kører sammen i bus til fem forskellige destinationer i Danmark, hvor de aldrig har været og aldrig havde troet, at de skulle lede efter den eneste ene.

Første stop er Klitmøller i Nordjylland, hvor de to ungkarle Martin og Rasmus står parat til at charmere pigerne. Og det er lidt af en overraskelse, der venter storbypigerne, da de vælter ud af bussen, for de to 'bonderøve' har hverken halm i træskoene eller komøg på bukserne; de ankommer hhv. på en kæmpe kværn og med et surfbræt under armen.

De to ungkarle har en uge til at imponere storbypigerne og vise dem, hvad både de og deres by har at byde på. Der skal både surfes, dates i en gummiged – og så bliver pigerne introduceret for familie og venner. Når ugen er omme vil det vise sig, om en af storbypigerne hopper af bussen og skifter storby ud med hendes udvalgte bonderøv og et liv på landet. Eller om hun kører med til næste by, hvor to nye bonderøve venter.

For bussen kører videre, og efter Klitmøller går turen til Samsø, Skærbæk, Møn og Snogebæk på Bornholm. Byerne stiller hver især op med to af deres fineste ungkarle, og sætter i det hele taget alle sejl til for at give pigerne det bedste indtryk, fortæller Anne Kejser:

”Jeg er blevet meget overrasket over, hvor positivt vi bliver modtaget alle steder. Folk er hjælpsomme, nysgerrige og søde. Især vores søde ungkarle tager jeg hatten af for. De bliver kastet ud i det her tv-hurlumhej fra den ene dag til den anden, men sikke en positiv indstilling de har til det hele, også når dagene bliver lange. Der er ingen korslagte arme og himmelvendte øjne. Bare nogle meget forskellige måder at leve på og se verden, som møder hinanden rundt i det danske land.”




Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002