Kontakt os


 

'Sjit Happens' tilbage med ny beboer
Onsdag 20. januar 2016
Af Redaktionen
 
De fem venner Ane, Olau, Mads, Emil og Øland vender den 1. februar tilbage på TV 2 Zulu med masser af nye fester, intriger og dates i den 4. sæson. I den nye sæson flytter en ny person ind i kollektivet på Nørrebro.


Fjerde sæson skydes i gang med et dobbeltafsnit, hvor Ane, Olau, Mads og Emil rejser til Egypten på en lille venneferie, men i stedet for en hyggelig tur ender ferien med misforståelser, skænderi og rigtigt mange fysiske udfordringer.

Det er også sæsonen, hvor Mads beslutter sig for at blive taget alvorligt og derfor begynder på en uddannelse, men det er lettere sagt end gjort, når damer og fester virkelig lokker.

I den nye sæson skal der tages store beslutninger, og kærlighed slutter og begynder. En ny beboer flytter ind, og vennerne udfordres af stadigt større krav til voksenlivet, kærligheden, venskab, forventninger og egne ambitioner.


En ny pige på adressen

Den nye beboer i lejligheden hedder Katrine og spilles af den 19-årige skuespillerinde Roberta Reichhardt. Hun fik i 2015 sin filmdebut med komedien 'Comeback' med Anders W. Berthelsen i hovedrollen.

Katrine flytter ind i kollektivet, efter at en af vennerne flytter ud, og hun tiltrækker sig selvfølgelig hurtigt de andre beboers opmærksomhed - især Emils.

"Jeg har selv været meget inde over karakteren med hovedforfatteren. Vi valgte, at hun skulle være 19 år ligesom jeg selv. Det var vigtigt, at hun ikke var den typiske unge pige, men én, der var lidt moden af sin alder. Hun er egentlig lidt sej," fortæller Roberta Reichhardt til tv2.dk.

Roberta Reichhardt har ikke det med skuespil fra fremmede. Hun er datter af dramatiker og skuespiller Line Knutzon og teaterchef og skuespiller Peter Reichhardt. Hendes farmor og farfar er skuespillerne Charlotte Ernst og Poul Reichhardt. Hendes mormor er skuespilleren Lars Knutzon.


Stor digital succes

Siden seriens start i 2012 har TV 2 Zulu oplevet en enorm interesse for 'Sjit Happens'-universet - både på de sociale medier og via TV 2's streamingtjeneste Play, oplyser TV 2 videre. De første uger af 2016 har serien toppet som TV 2 Plays mest streamede comedyserie i forhold til aktiverede abonnenter.

På Facebook er tv-seriens fanside vokset fra ca. 20.000 følgere i 2014 til næsten 80.000 i dag. Samtidig når sidens indhold ud til mere end 135.000 mennesker ugentligt til trods for, at serien har været 'off season' siden foråret 2015.

De mange fans vil også i fjerde sæson spille en væsentlig rolle for serien, når de efter hvert afsnit popper frem på skærmen med deres egne mime-videoer, hvor de synger med på 'Sjit Happens' titelsang. Ud fra denne tanke både starter og slutter successerien med fansene.

"Det giver rigtig meget energi til serien, at vi får den opbakning. Når man har lavet noget i så lang tid med de samme mennesker på det samme set, så betyder det noget, at folk følger med og har forventninger til serien. Det gør det lidt sjovere," fortæller Stephania Potalivo og tilføjer:

"At serien er blevet så populær, og folk følger så meget med, gør, at den betyder endnu mere for mig."


Snigpremiere

Snigpremieren på første afsnit af 'Sjit Happens' sæson fire kan ses gratis fra på mandag den 25. januar på TV 2 Play. Har man brug for mere fra Sjit-vennerne, kan man også hygge sig med de tre første sæsoner på TV 2's streamingtjeneste, inden den nye sæson går i luften mandag den 1. februar på TV 2 Zulu kl. 21.30.


Foto: Fra venstre: Jonathan Harboe, Roberta Reichhardt, Nikolaj Stokholm, Stephania Potalivo, Claes Quaade og Ruben Søltoft. (Fotograf: Mikkel Tjellesen / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002