Kontakt os






 

'Studio 60 on the Sunset Strip' – ny serie på Kanal 5 med Matthew Perry
Torsdag 15. marts 2007
Af Karsten Jensen
 
Kanal 5 præsenterer fra 22. marts danske tv-seere for den amerikanske dramaserie 'Studio 60 on the Sunset Strip', hvor Matthew Perry (Chandler fra Venner) ses i rollen som en tv-producer, der skal redde et legendarisk comedy tv-show fra at blive taget af skærmen.
Handlingen i serien er den, at Matt Albie (Matthew Perry) tidligere har fungeret som tekstforfatter til tv-showet 'Studio 60 on the Sunset Strip', men blev efter uoverensstemmelser med tv-stationes direktør, Jack Rudolph (Steven Weber), fyret. Det før så populære tv-show er nu i krise. Seerne svigter, og for at redde showet kaldes Matt tilbage sammen med sin tidligere tekstforfatter-makker Danny Tripp (Bradley Whitford fra Præsidentens Mænd), en rehabiliteret kokainmisbruger, der i sin tid forlod showet i solidaritet med Matt. Makkerparret skal nu sørge for at bringe den originalitet til showet, som før gjorde det til et af de mest populære comedy-shows i USA. Det bliver dog en lang sej kamp, for på en stor tv-station er der mange personligheder, idéer og overordnede strategier, der skal tages hensyn til.

'Studio 60 on the Sunset Strip' er et stærkt drama, der med et humoristisk islæt går bagom produktionen af et tv-show på en større tv-station med alt hvad det indebærer af skæve og egocentriske personligheder, romantik på arbejdspladsen og den hårfine balance mellem de kreatives vilde ideer og ledelsens ansvar for tv-stationens image.

Det er to af amerikansk tv-industris sværvægtere, Aaron Sorkin og Thomas Schlamme, som står bag serien. Det succesfulde makkerpar har tidligere haft stor succes med den populære dramaserie West Wing (Præsidentens Mænd). Derudover har Sorkin bl.a. skrevet manuskriptet til halvfemser-filmhittet 'Et spørgsmål om ære' med Tom Cruise, Jack Nicholson og Demi Moore, mens Schlamme har været gæsteinstruktør på en række populære amerikanske serier som 'Friends', 'Ally McBeal', 'Invasion' og 'Spin City'.

'Studio 60 on the Sunset Strip' har foruden Matthew Perry en meget stærk rollebesætning. Navne som Amanda Peet (Syrania, The Whole Nine Yards, The Whole Ten Yards), Sarah Paulson (Deadwood) og Timothy Busfield (Præsidentens Mænd) findes i den nye serie.

Studio 60 on the Sunset Strip har premiere torsdag den 22. marts kl. 22.30 på Kanal 5.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002