Kontakt os






 

DR laver ny omgang 'Gift ved første blik' - men ændrer konceptet
Fredag 20. februar 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Da DR sidst sendte 'Kærlighed ved første blik' var det en stor seersucces. Over en million seere fulgte med i skærmydslerne og den spirende kærlighed mellem fire par. Derfor sender DR en ny omgang 'Gift ved første blik' til efteråret.


"Der har aldrig været så mange singler i Danmark som nu. Efter sigende er det omkring 1,6 mio, altså hver 3. voksne dansker, der er single. Så der er fortsat mange, der lever og bor alene. Der er fortsat mange, som har svært ved at finde den eneste ene. Derfor er der fortsat grund til for os at sætte det på dagsordenen", siger kanalchef på DR1 Pil Gundelach Brandstrup i dag til bt.dk.


Ændringer i konceptet efter fiasko i sæson to

I sidste sæson var serien et kæmpehit hos seerne, men - bortset fra hos ét af de fire par - var det bestemt ikke et stort hit for parrene.

Faktisk var det ene par et så åbenlyst dårligt match, at de ikke engang nåede frem til bryllupsrejsen, før de droppede hinanden. For åben skærm. Og trådte ud af programmet.

Sådan en situation vil DR meget gerne undgå igen.

"Vi laver nogle små men vigtige ændringer, fordi en af de erfaringer fra sidste gang var, at parrene i nogle tilfælde var overladt for meget til sig selv. Derfor vil vi gerne knytte eksperterne tættere på parrene. Så parrene i løbet af forløbet kommer til at bruge mere tid sammen med eksperterne," forklarer Pil Gundelach Brandstrup videre over for bt.dk.

Det betyder bl.a., at den ene psykolog skal have en samtale med parrene, inden de tager på bryllupsrejse.

Selv om de fire eksperter i programmet i sæson 2 blev kritiseret for at have lavet det katastrofale match mellem to af deltagerne, så bliver det igen psykolog Annemarie Bergholt, psykolog Gert Martin Hald, antropolog Trine Demant og sognepræst Michael Brautsch, der skal være eksperter i programmet.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002