Kontakt os


 

Drengerøve tager på 4-Stjerners Rejse
Mandag 31. januar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Om præcis en uge - mandag den 7. februar - har Kanal 5 premiere på den nye serie: '4 Stjerners Rejse', hvor de fire drengerøve, Tomas Villum Jensen, Alexandre Willaume-Jantze, Mads Vangsø og Jonas Schmidt, drager på en rigtig drengerøvstur til Italien, nærmere betegnet Palermo på Sicilien.
I fire uforglemmelige dage arrangerer de på skift udfordringer, overraskelser og middage for hinanden, mens kommentatorparret Peter Mygind og Thomas Rode kigger med fra sidelinjen.

'4-Stjerners Rejse' er et rigtig 'feel good' program, hvor udfordringer, oplevelser og god mad under fremmede himmelstrøg er i centrum, skriver Kanal 5 i en pressemeddelelse.

I programmet tager fire kendisser på ferietur sammen for at skabe oplevelser og lave mad til hinanden, og i premiereugen er det skuespiller og instruktør Tomas Villum Jensen, skuespiller Alexandre Willaume-Jantze, radiovært og komiker Mads Vangsø og komiker og skuespiller Jonas Schmidt, der sammen drager til Palermo, Sicilien.

Kanal 5 lover, at det bliver et syn for guder, når Tomas Villum Jensen som vært - den første dag i Palermo - udfordrer sine rejsefællers styrke, koncentration og forfængelighed på en af verdens smukkeste golfbaner. Her folder de fire gutter sig ud i matchende dragter, inden Tomas Villum sender rejsefællerne afsted på en udfordring, mens han selv går i køkkenet. For på ægte italiensk vis tester han også sine tre venners mavesække, når menuen står på seks retter, hvor der ikke er sparet på osten.

I '4-Stjerners Rejse' kan seerne også glæde sig til at se navne som Jarl Friis-Mikkelsen, Jan Gintberg, Saseline, Hella Joof, Gitte Nielsen, Thomas Bo Larsen, Lars Hjortshøj og mange andre, når de sammen med deres rejsefæller indtager New York, Dubai, Skt. Petersborg og andre destinationer for at udfordre og forkæle hinanden.

Programmerne bindes sammen af makkerparret Peter Mygind og Thomas Rode, der undervejs vil kommentere de kendtes mere eller mindre vellykkede eksperimenter på fremmed grund.


'4-Stjerners Rejse' har premiere på Kanal 5 mandag den 7. februar kl. 19.00


”4-Stjerners Rejse” i Palermo med Tomas Villum Jensen, Alexandre Willaume-Jantze, Mads Vangsø og Jonas Schmidt kan opleves mandag den 7. – torsdag den 10. februar kl. 19.00 på Kanal 5


Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002