Kontakt os






 

Rokade på centrale poster hos DR Nyheder
Torsdag 11. august 2016
Af Redaktionen
 
Marie Buss bliver ny redaktionschef på TV-Avisen, og der kommer også nye profiler på en række andre centrale poster i DR Nyheder fra den 1. september.

Der kommer nye profiler på en række helt centrale poster hos DR Nyheder. Som allerede meddelt, vil seerne fremover kunne opleve Uffe Tang på posten som DRs politiske korrespondent, og samtidig får flere redaktioner nye chefer.

Den nuværende redaktionschef på TV-Avisen, Johan Engbo, bliver fra den 1. september udlandschef i DR Nyheder. Han afløser Charlotte Harder, der fremover skal være ledende redaktør på 'Deadline'. Ny redaktionschef på TV Avisen bliver Marie Buss, der hidtil har været eventchef i DR Nyheder.

"TV-Avisen står stærkt i danskernes bevidsthed, som et sikkert og troværdigt anker i en strøm af nyheder. Det skyldes ikke mindst Johan Engbos indsats som redaktionschef på TVA de senere år. Den position skal fastholdes og udvikles i de kommende år, og derfor er jeg glad for, at Marie Buss har sagt ja til at tage over og sikre et fortsat højt ambitionsniveau, når det drejer sig om at fastholde en relevant og troværdig nyhedsformidling - samtidig med at TV-Avisen skal udvikle både indhold og udtryk i de kommende år," siger ledende redaktionschef hos DR Nyheder Thomas Falbe iflg. en pressemeddelelse fra DR.

Stillingen som chef for den politiske redaktion - efter Uffe Tang - bliver overtaget af Bjørn Lambek, der også fortsat vil være chef for erhvervs- og økonomiredaktionen.

"Bjørn Lambek har over de senere år vist sin store styrke som leder. Han er den helt rette til at sikre, at der også i fremtiden vil være fokus på udviklingen af mennesker såvel som journalistik på både den politiske redaktion og Erhverv og Økonomi."

Ændringerne træder formelt i kraft den 1. september 2016.


Foto: Marie Buss bliver redaktionschef for TV-Avisen fra den 1. september. (Fotograf: Kirsten Stubbe-Teglbjærg



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002