Kontakt os


 

Christiane Schaumburg-Müller bliver igen vært for 'Vild med dans'
Torsdag 1. marts 2018
Af Redaktionen
 
TV 2 får sit helt eget girl power couple, når Sarah Grünewald i efteråret teamer op med Christiane Schaumburg-Müller for at lede slagets gang på Danmarks største dansegulv.


Der bliver dobbelt op på grin. På glamour. Og ikke mindst på girl power, skriver TV 2 i dag i en pressemeddelelse.

For når 'Vild med dans' vender tilbage til TV 2 i efteråret 2018, bliver det - iflg. TV 2 - to af de stærkeste kvinder i den danske underholdningsbranche, der skal lede slagets gang, nemlig Sarah Grünewald og så Christiane Schaumburg-Müller, der vender tilbage til dansegulvet efter fem års pause.

Dermed bliver Danmark et af de første lande i verden, som bryder den traditionelle værtssammensætning for danse-programmet og får to kvindelige værter.

"Ved at sætte præcis Sarah og Christiane sammen slår vi en helt ny tone an for programmet. De er kloge, spontane og supergodt selskab, og jeg er sikker på, de får en fantastisk dynamik, som vil løfte 'Vild med dans'. Og så får vi jo dobbelt så mange værtskjoler," siger TV 2-redaktør på 'Vild med dans', Thomas Richardt Strøbech, og fortsætter:

"'Vild med dans' er en stor succes, fordi vi aldrig hviler, men altid løbende plejer og fornyer programserien. I år bliver fornyelsen en af de større, men jeg er lykkelig over, at TV 2 nu har fået sit helt eget girl power couple, der med tilsammen otte års kærlighed til programmet også ved præcis, hvorfor programmet virker og er vigtigt."


En vigtig del af 'Vild med dans'-historien

Christiane Schaumburg-Müller afløser Claus Elming, der var 'Vild med dans'-vært gennem 12 sæsoner.

"Vi har været utroligt glade for Claus på 'Vild med dans' – det siger sig selv, for ellers er man ikke med i 12 sæsoner. Claus har haft kæmpe betydning for programmet og vil altid vil være en vigtig del af 'Vild med dans'-holdet og -historien, siger Thomas Richardt Strøbech og fortsætter:

"Ingen mand kan fylde Claus’ sko, og derfor er det heller ikke hvem som helst, der overtager. Nu overdrager han faklen til Christiane, som vi glæder os til at byde velkommen hjem til 'Vild med dans' og hjem til TV 2," slutter TV 2-redaktøren.


Foto: Christiane Schaumburg-Müller (her som 'Vild med dans'-vært i 2011) og Sarah Grünewald. De to er det nye værtspar på Danmarks største dansegulv i efteråret 2018. (Arkivfotos: Henrik Ohsten / TV 2)Funktioner

Printervenlig version
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002