Kontakt os






 

Nyt løgnagtigt talkshow på TV 2 Zulu
Mandag 10. september 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Masser af kendte gæster, masser af løgnehistorier og masser af sort humor! Det er konceptet bag Brian Mørk Show, som er et nyt skørt talkshow på TV 2 Zulu med Brian Mørk som vært. Der er premere i aften kl. 22.20.
I det nye Brian Mørk-show bliver gæster - som bl.a. Hella Joof, Niels Hausgaard, Lars Hjortshøj og Omar Marzouk - udspurgt om vilde og vanvittige episoder fra deres liv, der bliver understøttet af "bevismateriale" og afslørende udtalelser fra deres omgangskreds. På intet tidspunkt må de sige ”nej” eller ”det er løgn”.

"Det er en form for falsk talkshow uden respekt for mediebranchen. Hele programmet er en slags skæv kritik af den kulørte presse, siger Brian Mørk.

Selvom det er grove løjer, har det ikke været svært for Brian Mørk at lokke kendte til at medvirke.

"Det har virkeligt overrasket mig! Vi har fået alle de store navne til at stille op. Jeg tror, at de kan lide det, at de bliver udfordret i programmet", siger Brian Mørk.

Er der en mening med galskaben?

"Det skal være morsomt. Og så er det en mulighed for at lave rigtig satire - og ikke mindst kunne kritisere de kendte", forklarer Brian Mørk.

Brian Mørk er en af de erfarne drenge på den danske comedy-scene og er manden bag adskillige populære comedy-shows, som f.eks 'Biblen' og 'For your eyes only', og forfatter til flere kendte tv-programmer, som f.eks. 'Dolph og Wulff', 'Gintbergs store aften' og 'Zulu Awards'. Alligevel fik han lidt af en skræk i livet, da han skulle have besøg af Niels Hausgaard.

"Niels Hausgaard var jeg sgu bange for. Han er jo en institution i sig selv. Men jeg tog chancen og var utrolig grov overfor ham. Og han var frisk på det og spillede med. Fordi han er så dygtig, kunne han også trække tempoet ned i showet, og det er der ikke andre, der har kunnet", siger Brian Mørk.

Brian Mørk bruger sin erfaring som stand up-komiker i talkshowet, men med de gæster han har i studiet, er det er ikke altid lige let at være den sjoveste.

"Som komiker ved jeg, hvordan en joke er bygget op. Problemet er bare, at det ved mange af mine gæster også, så de er sjovere end mig, hvilket er irriterende!", mener Brian Mørk.

Han har selv flere gange haft svært ved at holde masken. "Jeg må jo ikke grine som vært, men jeg bliver ofte overrasket af svarene, og så er det svært ikke at grine!"

Brian Mørk Show" er i øvrigt verdens første talkshow, der bliver produceret i det meget sjældne 16:7 1/2 format, som i sin tid blev opfundet af den legendariske spaghetti-western instruktør Sergio Leone...

"Vi forventer en telefonstorm af vrede seere, der ikke kan finde ud af, at indstille deres dyre fladskærme korrekt", fortæller Brian Mørk.

- - -

Foto: Brian Mørk (yderst til højre) - sammen med Niels Hausgaard og Omar Marzouk. (Fotograf: Carsten Andersen, TV 2.)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002