Kontakt os






 

'De Unge Mødre' vender tilbage
Mandag 11. august 2008
Af Karsten Jensen
 
Hvordan føles det at være 16 år og gravid? At man ikke blot kan nyde forventningens glæde, men også skal stå skoleret overfor forældre, myndigheder og skolen, fordi man har valgt at få barn i en ung alder? Tirsdag den 26. august kl. 21 blænder Kanal 4 op for en ny sæson af den populære reportageserie ’De unge mødre’, hvor seerne kommer med helt tæt på en gruppe piger, der har valgt at blive mødre i en ung alder. Og samme aften kan Kanal 4 også byde på nye afsnit af den efterhånden ligeså populære reportageserie ’Singleliv’.
’De unge mødre’ går nu ind i sin syvende sæson og er til stadighed et af Kanal 4’s stærkeste og mest sete programformater. Uden løftede pegefingre skildrer serien dagligdagen for en gruppe unge mødre, drømmene, de har, og kampene, de er nødt til at tage. Og ikke mindst – den altoverskyggende kærlighed til deres børn, som intet har med alder at gøre.

I denne sæson af ’De unge mødre’ kan seerne blandt andre møde 16-årige Line Cecilie Sørensen fra Viborg, der venter sit første barn. Hun glæder sig, men ved ikke om faren kan være med til fødslen. Han skal nemlig begynde at afsone en fængselsstraf for vold dagen efter, Line er sat til at føde.

Ny i serien er også 18-årige Stine Hesselholdt Kjærgaard (foto) fra Holbæk. Stine har spillet trommer i et sækkepibeorkester, men da hun blev gravid med en fyr fra bandet, ville han hverken have noget med Stine eller det kommende barn at gøre.

Kristina Landin er blevet enlig mor og kæmper for at få hverdagen til at hænge sammen. Hun har stadig ikke fundet ud af, hvem der er far til hendes søn, men hun kommer snart et skridt nærmere svaret. Og så kan seerne glæde sig til et gensyn med Bente Vibeke Andreasen fra Slagelse, som er flyttet fra David og nu bor alene med datteren Emma. Bente måtte opgive at få en karriere indenfor militæret og er i stedet begyndt på en uddannelse som ernæringsassistent.

Ligesom ’De unge mødre’ er også ’Singleliv’ ved at blive en sejlivet succes på Kanal 4.
Også i denne sæson af ’Singleliv’ lykkes det flere af de medvirkende at finde sig en kæreste. Men kærlighedens veje er ikke altid lette at betræde, og slet ikke hvis man er på udkig efter noget helt bestemt..

For Heidi på 37 år tikker det biologiske ur højere og højere! Drømmen om at blive mor skygger for alt andet, og hun er ved at være desperat. I ’Singleliv’ følges Heidi til fertilitetsklinikken, hvor hun får svar på, hvor længe endnu, hun kan forvente at kunne blive mor. En besked, der virkelig sætter fut i hendes søgen efter en mand, der vil være far til hendes barn.

Louise fra København på 29 år fortsætter også jagten på den eneste ene. Hun har vendt op og ned på sit liv siden sidste sæson og har ændret kravene til en mand. Christian er 38 år og bor i en lækker lejlighed ved Sluseholmen i København. Han ejer sit eget IT-firma, har stor bil og rigeligt med penge. Med andre ord har han alt hvad hjertet kan begære på nær én ting – en kæreste.

Og så byder den nye sæson af ’Singleliv’ på et gensyn med Brian fra Herning, der i de første to sæsoner satte sit præg på programmerne. 26-årige Brian er tilbage i kampen om at finde den eneste ene – blandt andet tilmelder han sig et flere dage langt scorekursus i Århus for at lære nye tips og tricks.


’De unge mødre’ og ’Singleliv’ er tilbage på Kanal 4 tirsdag den 26. august kl. 21 og 21.30.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002