Kontakt os






 

Nabiha - ny dommer i 'Danmark har talent'
Onsdag 1. juli 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når TV 2's underholdnings- program 'Danmark har talent' vender tilbage, bliver det med en ny dommer ved bordet. Den populære sangerinde Nabiha afløser TopGunn, der som tidligere omtalt får travlt med en ny serie på TV 2 Zulu i efteråret.


Nabiha glæder sig til at være en del af dommerholdet og er spændt på, hvad talentmassen byder på i den kommende sæson:

"I 'Danmark har talent' får danskerne en reel mulighed for at vise lige netop deres passion uden regler og restriktioner for, hvad deres talent måtte være, og det glæder jeg mig til at være en del af. Som artist møder jeg ofte en masse talentfulde og inspirerende mennesker, der brænder for det de gør - og det synes jeg er fedt. Mit håb er, at kunne inspirere folk til at tro på dem selv og deres talent, dygtiggøre det, og måske endda turde udfordre det i nye retninger," siger Nabiha.

Nabiha får ved dommerbordet selskab af de tre velkendte ansigter fra sidste år – tidligere balletdanser Cecilie Lassen, skuespiller Peter Frödin og tv-vært Jarl Friis-Mikkelsen.

TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech er begejstret for den nye dommer:

"Nabiha møder alle mennesker med umiddelbar kærlighed og respekt, og det er præcis den kvalitet, vi hylder i 'Danmark har talent'. Sammen med Cecilie, Peter og Jarl kommer hun til at gøre konkurrencen til en garanteret god, sjov og lærerig oplevelse - både for de modige mennesker, der tør stille op, men også for alle os, der kigger med", lyder det fra Thomas Richardt Strøbech.

Den nye sæson af 'Danmark har talent' får premiere på TV 2 i slutningen af året.


Foto: Nabiha får ved dommerbordet selskab af de tre velkendte ansigter fra sidste år – tidligere balletdanser Cecilie Lassen, skuespiller Peter Frödin og tv-vært Jarl Friis-Mikkelsen. (Fotograf: Sarah Hesselbo / TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002