Kontakt os






 

Ny chefredaktør for digitalt indhold på TV 2
Fredag 27. maj 2016
Af Redaktionen
 
TV 2 finder chefredaktør for digitalt indhold i egne rækker. Kristoffer Pinholt, hidtidig leder af TV 2's redaktionelle udviklingsteam, tiltræder sin nye stilling straks.
Med jobskiftet bliver Kristoffer Pinholt en del af nyhedsafdelingens chefredaktion, hvor han vil referere til nyhedsdirektør Mikkel Hertz. Stillingen blev i maj måned slået op både internt og eksternt.

TV 2's nyhedsdirektør, Mikkel Hertz, siger:

"Jeg er overbevist om, at vi med Kristoffer Pinholt har fået den absolut bedst egnede kandidat til jobbet. Kristoffer har for længst bevist, at han har stærke kompetencer både som journalist og redaktør. Han har tillige en bred indsigt i den digitale udvikling og de muligheder, den åbner - også for nyhedsproduktion. Kristoffer besidder desuden både lysten og talentet for at lede redaktionelle processer og hold, hvilket er helt fundamentalt i en omskiftelig medievirkelighed."

Som chefredaktør for digitalt indhold på TV 2 vil Kristoffer Pinholt referere til nyhedsdirektøren. Derudover vil han repræsentere afdelingen i en række tværgående fora og funktioner under såvel indholdsdirektøren og den digitale direktør.

"Det er lidt af et drømmejob at skulle stå i spidsen for så mange dygtige mennesker. Målet for os bliver at skabe den samme tætte relation til danskerne, som vi har opbygget på tv gennem mange år. Vi kommer til at arbejde meget med digital storytelling. Vi kommer til at tale meget om sociale medier. Og vi kommer også til at blive klogere på, hvordan brugerne tager imod vores indhold på alle de digitale platforme," siger Kristoffer Pinholt.

Kristoffer Pinholt er 37 år og har været hos TV 2 siden 2014. Tidligere arbejdede Pinholt på DR, hvor han gennem fire år var jourhavende og forsideredaktør på dr.dk. Tidligere har han været reporter ved både DR og JP. Kristoffer Pinholt har for nylig gennemført et lederudviklingsforløb på TV 2.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002