Kontakt os






 

Louise får en ny chance i Idols - kabelbrud hos TDC saboterede TV3s talentprogram
Fredag 5. november 2004
Af Karsten Jensen
 
I talentshowet Idols på TV3, er det suverænt seerne, der bestemmer, hvem der skal gå videre i konkurrencen. Seerne stemmer på deres favorit via SMS – og enhver seer kan stemme tre gange pr. show. I tirsdags stemte seerne Søren, Simon og Rikke videre, mens Louise måtte forlade programmet og dermed kampen om en pladekontrakt og en halv million kroner. Men nu får konkurrencens mest talentfulde sanger, Louise, en chance mere. TDCs havde nemlig et kabelbrud i tirsdags som havde indflydelse på TV3s Idols.
Umiddelbart efter tirsdagens udsendelse på TV3 blev TV3 bekendt med, at enkelte TDC-kunder havde store problemer med at komme igennem med deres SMS-stemmer. Siden har det beklageligvis vist sig, at det faktisk har drejet sig om langt flere TDC-kunder, der ikke kunne komme igennem til afstemningen på grund af et kabelbrud. Derfor har TV3 besluttet at Louise skal have en ny chance i Idols.

”TDC er den største operatør, og der er tale om, at flere tusinde seere ikke kunne komme igennem med deres stemme. TV3 kan ikke konkludere, hvem disse seere evt. ville have stemt på - og man må ikke kunne så tvivl om, hvorvidt afstemningen i tirsdags fik det korrekte udfald. Derfor har TV3 besluttet, at den 22-årige Louise skal have en ny chance i Idols, så det med garanti er de, blandt seerne, to mest populære deltagere, der kommer frem til den store Idols-finale den 16. november. Det er naturligvis meget beklageligt, at TDC har oplevet dette kabelbrud, der bl.a. er gået ud over afstemningen i Idols - og af hensyn til fairness overfor både deltagerne og seerne, er dette den eneste, korrekte beslutning. TV3 er ikke ansvarlig for sammenbruddet hos TDC - men vi føler naturligvis et meget stort ansvar overfor vores deltagere i Idols. Vi må som alle andre i enhver SMS-afstemning leve med, at der næsten altid er enkelte, der ikke kommer igennem med deres SMS-temme. Men når det er så massivt som i dette tilfælde, er eneste løsning at lade Louise få en ny chance”, siger Jesper Grønholdt, TV3s adm. direktør.

Louise er dermed på tirsdag 9. november med i Idols sammen med Søren, Rikke og Simon, hvor kampen stadig står om de kun to finalepladser. De tre deltagere, der gik videre i tirsdags er naturligvis orienteret om, at der på tirsdag 9. november er fire deltagere i kamp om de to finalepladser fremfor de oprindeligt planlagte tre. Det er på tirsdag igen seerne, der bestemmer, hvem der skal gå videre ved at stemme pr. SMS.

"Vi ved det ikke med sikkerhed, men vi tror, det er første gang, at en deltager kommer retur i en konkurrence pga. nedbrud i en sms-afstemning. Det er ihvertfald første gang i TV3-regi", oplyses det fra TV3 til tvnyt.com

Vinderen af Idols løber af med en pladekontrakt og en præmie på en halv million kroner.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002