Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Stor interesse for RadioDays
Tirsdag 16. oktober 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Allerede nu knap 4 uger før radiofestivalen RadioDays løber af stablen er der næsten 150 tilmeldte. En af koordinaterne for projektet Ole Mølgaard siger til radionyt.com: "Vi er meget tilfredse med antallet af tilmeldinger på nuværende tidspunkt. Og der skal nok komme flere; mange melder sig først til i sidste øjeblik".
Det er første gang at der etableres en Radiofestival i Danmark med et rent fagligt indhold og det er lykkedes for koordinatorerne at sammensætte et pakket og særdeles spændende program med omkring 25 forskellige tilbud i løbet af de to dage festivalen løber over.

Senest er det lykkedes at få redaktør for det særdeles populære ”Morning Ireland”, Shane McElhatton, og fodboldkommentator John Murray fra BBC til at deltage på festivallen.

”Morning Ireland” er noget ganske særligt. Enhver minister rydder sin kalender for at kunne stille op. Enhver kulturpersonlighed drømmer om omtale i programmet og enhver der har noget at skjule, frygter at redaktionen kaster deres kritiske øjne over en. Gennem 17 år har Morning Ireland opnået status som det ultimativt dagsorden-sættende radioprogram. Morning Ireland sender alle hverdage 07.30-09.00. Redaktør Shane McElhatton vil på Radiodays fortælle om programmet og om hvordan de har opnået at have ikke mindre end en halv million lyttere hver gang de sender og således blive det suverænt mest lyttede radioprogram i Ireland.

BBC Sport on 5 sender hver lørdag og søndag hele eftermiddagen - uden musik! De har nogle fantastiske kommentatorer og en af deres bedste fodboldfolk vil på RadioDays give en masterclass i sportsreportage. Hvad virker i en sportsreportage og hvad virker absolut ikke? Hvilke greb kan man bruge? Hvordan skal man gå på? John Murray har været sportskommentator – primært indenfor fodbold - på BBC i de sidste fem år.

En enkelt aflysning er det dog også blevet til for RadioDays. Den planlagte session med dramatikeren Gregory Whitehead er aflyst.

Det koster 1.600 kr. inkl. materiale og forplejning at deltage i RadioDays.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -