Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


KOMM byder ny kulturminister velkommen
Onsdag 28. november 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den afgående kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen (R) vil på ingen måde blive savnet af Foreningen af Kommercielle Lokale Radio- og Tv-stationer, KOMM. Med udnævnelsen af Brian Mikkelsen (C) til ny kulturminister, ser KOMM fremtiden i møde med betydelig optimisme.
"Det er ingen hemmelighed at vi har savnet en positiv og konstruktiv dialog med Brian Mikkelsen´s forgænger Elsebeth Gerner Nielsen. De toner der er lagt an i den nye regerings opfattelse af vores branche - lover godt for fremtiden, men vil også stille de kommercielle stationer indenfor både radio og tv overfor spændende nye udfordringer", siger KOMM´s formand Bent Helvang, og fortsætter: "En af de helt store hurdler er, og har været, det afgiftsniveau som ophavsretsorganisationerne har anlagt - specielt mod radiostationerne, hvor niveauet er 3 gange så højt som det norske".

KOMM´s formand Bent Helvang glæder sig til at få udbygget dialogen med ministeriet - på et niveau, der svare til de muligheder det moderne billede tegner for de elektroniske medier - og specielt indenfor så dynamiske områder som radio og tv.

Bent Helvang siger videre, at de lokale radioer skal have øget sendestyrke, ret til at netværke og at de lokale nævn skal sammensættes på en mere professionel måde.

KOMM glæder sig over at man med Brian Mikkelsen som kulturminister har fået en erfaren mediepolitiker der også tør se fremad.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -