Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Telefonproblemer rammer DR-radio
Onsdag 4. oktober 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Problemer med et nyt og avanceret telefonsystem i DR Byen betyder at alle radioprogrammer med direkte telefonindslag nu må aflyses i DR Byen og i stredet må afvikles fra Radiohuset på Frederiksberg.
Det avancerede telefonsystem i DR Byen indebærer, at indgående opkald skal igennem et sindrigt såkaldt 'call management-system' og en række digitale filtre, skriver Berlingske Tidende. Resultatet er, at lyden bliver forsinket op mod et sekund.

Derfor har man for nærværende droppet direkte telefonprogrammer.

"Vi har en speciel applikation, som man bruger, når man har live-interview. Det er kun, når studieværten har en lytter i røret, så har vi en lille forsinkelse i lyden. Fra studieværten stiller et spørgsmål, til lytteren hører det, er der en forsinkelse på mellem 150 og 500 milisekunder. Det er nok til, at det virker som en tøven, og så kan det være vanskeligt at holde en samtale i gang", forklarer Kim Brostrøm, der er projektchef med ansvar for de tekniske systemer i DR Byen.

Brostrøm satser på at fejlen findes og rettes i løbet af en uges tid. Imens arbejder han på at få etableret et mere traditionelt telefonsystem, så man igen kan komme i kontakt med lytterne - også fra DR Byen.

Det er vigtigt at problemet løses hurtigt, da det eller vil kunne skabe store problemer for bl.a. Radioavisen og TV Avisen, der om kort tid skal flytte til DR Byen.

Radiodirektør Leif Lønsmann siger til Berlingske, at tekniske problemer ikke kan undgås, når man tager et stort, nyt hus i brug.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -