Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 Fredag 29. juni 2001
UK: Chris Evans fyring ender i en retsag
Som tidligere omtalt i radionyt.com, så har Virgin Radios ledelse fyret morgenstudieværten, Chris Evans. Han blev i går desuden bedt om ikke at vise sig på radiostationen. Han blev fyret "på grund af druk", mens han selv påstår at have været syg. Læs mere

Fredag 29. juni 2001
Italien: Mafiaradio
To private radiostationer er blevet beslaglagt af det sicilianske politi, fordi de udsendte krypterede meddelelser til den sicilianske mafia, oplyser 20 Minuten Schweiz. (AB)

Torsdag 28. juni 2001
Skagen Nærradio til Frederikshavn under festival
Skagen Nærradio udvider sit område - og sender torsdag, fredag og lørdag i Frederikshavn i samarbejde med FMR, Frederikshavn Multietniske Radio, på 106.6 MHz. Læs mere

Torsdag 28. juni 2001
Musikkonservatorium i Radiohuset
Når DR flytter ud af Radiohuset på Rosenørns Allé om 5 år, så rykker Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ind. Det er Kulturministeriet der efter godkendelse af Folketingets Finansudvalg har lejet bygningerne i en periode af 25 år af Sjælsø Gruppen på betingelser som af flere aviser kaldes rystende og betegnes "som at stjæle af statskassen". (SHN)

Torsdag 28. juni 2001
Peter Brinch til VLR
VLR Hit FM i Vejle har pr. 1. juli ansat den 27-årige Peter Brinch som studievært. Peter Brinch har været i medieverdenen i 12 år, og var indtil december 2000 ansat på Radio Victor i Esbjerg. Brinch fortsætter samtidigt med sit eget firma Playground. (SHN)

Torsdag 28. juni 2001
Michael Pedersen og Morten Bentzen til Sky Radio
Sky Radio A/S har ansat Michael Pedersen og Morten Bentzen som sælgere pr. 1. juli 2001. Begge kommer fra Radio 2/Radio Uptown og Michael Pedersen har tidligere været salgschef ved The Voice Odense. (SHN)

Torsdag 28. juni 2001
UK: Chris Evans fyret
Efter en druktur sidste uge meldte den kendte radiomand Chris Evans sig syg. Nu er Evans angiveligt blevet fyret på gråt papir fra sit morgenshow på Virgin Radio. Han er tidligere medejer af stationen. (SHN)

Torsdag 28. juni 2001
Fortsat byrådsmøder i æteren
Direkte transmissioner byrådssalen i Odense bliver nu permant. Siden august sidste år har byrådsmøderne været transmitteret på Radio 49 og politikerne i økonomiudvalget har nu sagt god for at fortsætte transmissionerne, skriver Fyens Stiftstidende. (SHN)

Torsdag 28. juni 2001
Telestyrelsen lukker sender hos Radio Skive
Telestyrelsen var i går på besøg hos Radio Skive, hvor man efterfølgende lukkede for senderen i Ørslevkloster på 107,9. Angiveligt skulle senderen efter en defekt udsende kraftige spurious signaler. Programchef Søren Christiansen bekræfter overfor radionyt.com, at senderen er blevet lukket - og nu er under reparation. Senderen er heller ikke forsynet med en circulator, og Telestyrelsen vil ikke tillade, at man starter op igen på 107,9 MHz. før denne installation er foretaget. (PF)

Torsdag 28. juni 2001
KODA opfordrer til "SpilDanskDag"
I en skrivelse til de danske lokalradioer opfordrer KODA til en "Spil-dansk-dag" den 30. november i år. Det sker i anledning af KODA 75 års jubilæum. Som gulerod til radioerne lover KODA at omtale de deltagende radioer i KODAs materiale, på hjemmesiden, i annoncer og i en speciel KODA avis.
Opfordringen fra KODA har man ikke tænkt at følge på Radio Skive, hvor programchef Søren Christiansen siger: "Vi vil opfordre til at spille udelukkende udenlandsk musik den 30. november, som en protest mod KODAs høje priser". (PF)

Tirsdag 26. juni 2001
NL: God modtagelse for Radio Nationaal
Prøveudsendelser der blev foretaget i går kl. 10.00 viste overraskende gode resultater for Radio Nationaal, der søndag den 1,. juli kl. 12.00 starter op på mellembølge 1296 kHz., med det formål æterbåren at kunne dække Belgien og Holland. Rapporter blev i går modtaget med glæde hos Radio Nationaal fra lastbilchauffører i Frankrig og Tyskland. De fleste danskere vil formentlig uden problemer kunne lytte til hollandsk kommerciel radio fra Radio Nationaal, såfremt man altså er i besiddelse af en mellembølge-modtager. (PF)

Tirsdag 26. juni 2001
Ny tysk sender forringer landsdækkende dansk radiokanal
Som bekendt har Danmark fire landsdækkende radiokanaler på FM; en femte (næsten) landsdækkende er på vej. På AM har Danmark to landsdækkende kanaler, der begge er tildelt DR. Den 3. og næsten landsdækkende AM kanal – 1431 kHz – forringes nu, fordi en ny tysk sender i Dresden vil give forstyrrelser. Læs mere

Mandag 25. juni 2001
NL: Frekvenser ud i auktionsrunde
Alt tyder nu på, at frekvenser til kommercielt radioformål skal ud i en auktionsrunde. Som vi tidligere har beskrevet her i radionyt.com, så besluttede den hollandske regering sidste år en auktion. Det affødte store protester, hvorefter en til formålet nedsat kommision, foreslog at de eksisterende 7 kommercielle radiostationer beholdt deres frekvenser - og 3 kom i en åben udbudsrunde. Iflg. jurister i det hollandske trafikministerium kan man ikke forfordele, hvorfor Bouw-planen ser ud til at være skrinlagt. Læs mere

Mandag 25. juni 2001
Dødsfald: Sven Hillebrandt, 56 år
Svend Hillebrandt er død, oplyser DR Midt&Vest. Han blev 56 år. Læs mere

Mandag 25. juni 2001
ANR i Vendsyssel udlodder bil
ANR Hjørring & ANR Frederikshavn planlægger nu – i samarbejde med en lokal Ford forhandler - en event, hvor vinderen får en Ford Puma stillet til rådighed i 365 dage. Konkurrencen, hvor ANR ”gør drømme til virkelighed”, løber fra 6. august til 9. september, fortæller radiochef Allan Reichstein til radionyt.com. Hvordan man kan vide Ford’en kan han dog endnu ikke løfte sløret for. (SHN)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>]  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -