Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Voice udlodder fuldt møbleret lejlighed
Fredag 1. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
The Voice gentager nu sin event fra Århus og Odense sidste år i København. En heldig, boligtrængende lytter kan smutte ud af boligkøen og vinde en fuldt møbleret lejlighed.
August betyder for mange unge studiestart, hvilket for alvor får bolignøden til at trænge sig på hos en del af de studerende. Det gør The Voice nu noget ved. I en stor konkurrence udlodder radiostationen en fuldt møbleret lejlighed - med alle udgifter betalt i et år - til en heldig lytter. Det er dog ikke et krav at være under uddannelse; det er nok at være boligsøgende.

Gennem konkurrencer har The Voice tidligere, i hhv. Århus og Odense, udloddet lejligheder til boligsøgende. Nu er det de københavnske lyttere, der står for tur, når The Voice tager kampen op mod boligmangel i hovedstaden og udlodder en lejlighed til en af de bolighungrende unge.

'Vind En Lejlighed' starter mandag den 4. august. På alle hverdage i uge 32, 33 og 34 udlodder The Voice fem nøgler om dagen - i alt 75 nøgler - hvoraf én nøgle giver adgang til en helt nyistandsat lejlighed på Østerbro i København, et helt år med samtlige udgifter betalt.

Alle lyttere, der vinder en nøgle, i løbet af de tre uger konkurrencen afvikles, deltager i finalen fredag den 22. august, hvor alle deltagere én for én vil finde ud af, om netop deres nøgle passer i døren til lejligheden. Den lytter, der er i besiddelse af den rigtige nøgle, vinder et års fri husleje og forbrug samt muligheden for at beholde lejligheden efter det første år på almindelige lejevilkår.

Lejligheden er beliggende på Østerbro på 6. sal med udsigt over byens tage fra den dejlige, store altan. The Voice har desuden sørget for, at lejligheden er fuldt udstyret med nye møbler og alt tænkeligt inventar, som vinderen kan betragte som sine ejendele, når det første år er omme.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -