Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR får E-handelsprisen 2004
Torsdag 5. februar 2004
Af Thomas Nielsen
 
DR blev torsdag aften kåret som bedste offentlige indkøber og fik samtidig overrakt E-handelsprisen 2004 af videnskabsminister Helge Sander, hvis ministerium også er med til at arrangere konkurrencen.
Formålet med E-handelsprisen er at fremme, synliggøre og præmiere godt købmandskab praktiseret på Internettet, og sammenlagt 140 kæmpede om årets fire e-handelspriser under mottoet "spar tid, spar penge".

DR fik prisen foran konkurrenter fra eksempelvis kommuner, amter, styrelser, sygehuse og universiteter. Og dommerne - den administrerende direktør for Handel, Transport og Serviceerhvervene (HTS), Lars Krobæk, chefkonsulent Mette Reissmann fra Forbrugernes Hus, chefen for TV 2 Interaktiv, Rune Bech og folketingsmedlem Morten Helveg Petersen (R) - kalder DR "en spydspids i offentlige indkøb over nettet" i deres begrundelse for at give DR prisen.

"DR har over en kort årrække foretaget en total reorganisering af indkøbsprocesserne og indhøster nu dokumenterede besparelser. En velfunderet handlingsplan for e-handel har strømlinet indkøbspolitikken og reduceret antal indkøbere og leverandører. Samtidig har en loyalitetspulje motiveret indkøberne til at anvende aftaler og gøre e-indkøb," hedder det videre.

DRs indkøbschef, Bettina Jensen, er meget stolt over at få E-handelsprisen som bedste offentlige indkøber:

"Det betyder meget for en organisation som DR, at vi hele tiden er på forkant og sikrer den bedste forvaltning af vores licensmidler. Vi er forpligtede til, at flest mulige licenskroner går til programmer til glæde for seere, lyttere og netbrugere, og derfor er det en meget stor anerkendelse; ikke alene at blive nomineret til prisen - men også at få den. Dette har kun kunnet lade sig gøre, fordi organisationen har været med hele vejen, og der er opbakning fra top til bund," siger hun.

DR får cirka tre milliarder kroner ind i licens og køber ind for cirka en milliard kroner hvert år. Og det er med en nøje handlingsplan for elektroniske indkøb, at DR har handlet på nettet siden årsskiftet 1999-2000.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -