Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radio er "rådvild" - men Casper Christensen gør det godt
Fredag 2. februar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I en anmeldelse af TV 2 Radio på Jyllands-Postens internetversion, betegnes TV 2 Radios nyhedsprofil som skuffende, mens morgenfladen er irriterende. Resten af programfladen er "alarmerende forudsigelig" og minder mest om DR's P3. Kun Casper Christensen er underholdende, mener Jyllands-Postens anmelder.
"TV 2 har i årevis ønsket sig en radiokanal. Men nu, hvor mediekoncernen endelig har fået en, virker det faktisk, som om man ikke rigtigt ved, hvad man skal bruge den til. Programprofilen virker nemlig alarmerende forudsigelig, og det kan undre, at en mediekoncern, der i den grad satser på nyheder i tv og på internettet, vælger at være så nyhedsfattig i radioen," hedder det i anmeldelsen.

TV 2 Radio følger blot nyhedsstrømmen - i stedet for selv at "lave larm i gaden" med egne historier og vinkler. Jyllands-Posten mener dog, at 'Nyhedsministeriet' kl. 18-19 virker til at have en ambition om at levere nyheder med mere perspektiv og personlighed.

"Men et enkelt længerevarende nyhedsprogram er slet ikke nok til at rokke ved indtrykket af, at TV 2 Radios nyhedsprofil er en kæmpeskuffelse", skriver avisen.

Morgenprofilen på TV 2 Radio får heller ikke mange plusser i anmelderens karakterbog. "Et af problemerne de første par dage har været, at især den ene vært Camilla Miehe-Renard har lydt, som om hun egentlig helst vil bringe sig selv i fokus, uanset om hun taler med Ulrik Wilbek eller sin mormor. Derfor bliver hun meget let det irritationsmoment, som betyder, at man skifter kanal".

Casper Christensens program 'Kongen Af Danmark' er derimod ganske underholdende. "Casper Christensen talte utroligt meget om sig selv og sine nærmeste. Men han er i modsætning til Camilla Miehe-Renard udstyret med et snakketøj, der kan forvandle almindeligheder til humor og kritik. Måske var det lige i overkanten, at han brugte en stor del af sendetiden på at svine chefredaktøren på Se & Hør, Henrik Qvortrup, til. På den anden side fik Casper Christensen meget dygtigt indrammet en præmis for sit program: Han vil hverken skåne sig selv eller de omgivelser, der går op i, hvordan meget kendte danskeres privatliv, herunder kønsdele, ser ud".

Jyllands-Posten skriver videre, at der ikke kan sættes en finger på folk som Thomas Madvig og Lars Daneskov og deres professionalisme. "Men bortset fra reklameblokkene har man hørt præcis den samme slags god, vedkommende radio på DRs P3", slutter anmeldelsen i Jyllands-Posten.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -