Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Voice afviser forlydender om sparerunde
Lørdag 5. januar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
”Vi er langt over 100 mennesker – alene 75 i København – og de aktuelle omstruktureringer er ikke led i en sparerunde. Når omstruktureringerne er færdige vil der være stort set lige så mange medarbejdere som før”, fastslår direktør for The Voice, Henrik Knaack overfor radionyt.com. Samtidig afviser TvDanmark direktør Jesper Sehested Lund enhver påstand om at der flyttes midler fra The Voice til TvDanmark.
Knaack bekræfter overfor radionyt.com, at der er blevet afskediget nogle medarbejdere, men siger at de afskedigede medarbejdere enten allerede er eller vil blive erstattet af andre. ”Det handler udelukkende om, at Voice og Nordisk Radio Reklame skal stille med det bedste hold”, siger Knaack, ”og i den forbindelse ryger der nogle ud en gang i mellem – og nye kommer ind”.

Forlydende om at Charlotte Vigel skulle være blevet sat ned på halv tid er ikke rigtige, oplyser Henrik Knnack videre. Tværtimod er hun gået fra at være free lance tilknyttet til at være halvtidsansat. Ansættelsesforholdene for Kenneth Skriver og Lars Hall er uændrede, da de også tidligere har været ansat på freelance vilkår.

Adm. direktør for TvDanmark, Jesper Sehested Lund, afviser forlydenderne om at TvDanmark kører dårligt og at det skulle være derfor at The Voice skal spare. Der er ikke en sådan sammenhæng, siger Sehested Lund. Han peger i øvrigt på, at det generelt er gået udmærket for TvDanmark i 2001, hvor man er kommet med tæt på budgettet, på trods af afmatningen i 4. kvartal. Samlet set går det godt for SBS i Danmark, siger Jesper Sehested Lund.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -