Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Julequiz på Nordjyllands Radio - præmien er rejse til Venezuela
Fredag 13. december 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nordjyllands Radio afholder i hele decem-ber måned en stor julequiz, hvor hoved-præmien lanceres som en to ugers rejse for to til en tropeø i Caraibien. I den første uge i julemåneden meldte flere end 200 sig til DR Nordjyllands julekonkurrence, og siden er det strømmet ind med e-mails til radioen. Det er Michael Frederiksen (billedet) der som vært i morgenradioen står for quiz'en, hvor den endelige vinder findes den 23. december.
Frem til fredag 20. december kan Nordjyllands Radios lyttere alle hverdage kl. 6.10 - 9.00 være med i den underholdende og oplysende konkurrence. Deltagerne dyster på viden om julen, dens historie og traditioner.

”Vi runder vores julequiz af mandag 23. december med en regulær finale mellem to lyttere, der skal kæmpe om en drømmerejse til Caribien”, siger Michael Frederiksen, der er vært i Godmorgen Nordjylland.

De to finalister findes ved lodtrækning blandt alle quiz-deltagere, der enten har skrevet et brev, ringet eller mailet til Nordjyllands Radio.

I dagene op til finalen og dysten om drømmerejsen quizzer radioen om flotte juletræer. For at vinde juletræet skal man ringe ind til studiet og svare rigtigt på et adgangsspørgsmål. Lykkes det, gælder det juletræsspørgsmålet. Hertil knytter der sig hver morgen en spændende historie om julen. Det er meningen, at de små historier skal gøre lytterne lidt klogere på julen, skriver DR i en pressemeddelelse. Nordjyllands Radio sørger for, at juletræerne bringes ud til vinderne i god tid inden jul.

Blandt alle lytterne, som har meldt sig til konkurrencen – også dem der har deltaget i konkurrencen om juletræer – udtrækkes de to, som den 23. december direkte i radioen dyster om drømmerejsen til en tropeø.

Hverken i pressemeddelsen eller på Nordjyllands Radio fremgår det, hvilken caraibisk tropeø, der er tale om. Det oplyses dog ved henvendelse til Nordjyllands Radio, at der er tale om Isla de Margarita. Isla de Margarita er en del af Venezuela, og kendt for høj kriminalitet og et meget tørt klima.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -