Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


skala.fm sætter bryllup på højkant
Tirsdag 19. januar 2010
Af Karsten Jensen
 
Bryllupsfest for venner og familie på eventyrslot, designerbrudekjole – og så ellers af sted på bryllupsrejse til Mauritius i Det Indiske Ocean. Det er skala.fms opskrift på et drømmebryllup, som lyttere nu kan vinde.

skala.fm sætter drømmebrylluppet på højkant i en konkurrence for stationens lyttere, der foruden bryllupsfest på Hindsgavl Slot, kjole og tur til Mauritius også bliver udstyret med vielsesringe, brudebuket, festtøj til gommen og limousine til hjemturen fra kirken – uden at de heldige vindere på noget tidspunkt skal have deres egne penge i spil.

”Vi er utrolige stolte over, at vi kan gennemføre en konkurrence i den størrelsesorden. Det kan også kun lade sig gøre, fordi en hel stribe sponsorer har været villige til at medvirke med endog meget gavmilde tilskud,” forklarer Peter Gram, der er direktør for skala.fm.

Bryllupskonkurrencen begyndte i denne uges udgave af skala.fms program ’Morgenministeriet’ med Brian Ebbesen, Trine Jepsen og Kenneth Jonassen.

”Og vi har allerede besluttet, hvornår brylluppet skal stå. Det bliver nemlig den 23. oktober i år. Så man skal altså kun melde sig til konkurrencen, hvis man virkelig er helt sikker på, at man har fundet den eneste ene og virkelig er klar til at blive gift om godt ni måneder,” udtaler programchef Brian Ebbesen.

Bryllupskonkurrencen kører på skala.fm frem til den 12. februar. De heldige vindere bliver offentliggjort den 26. februar.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -