Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Gode radioværter i høj kurs
Tirsdag 21. oktober 2003
Af Karsten Jensen
 
Om knap en måned må P5 og P6 gå i luften og alt i mens Sky og Talpa forbereder deres første sendetimer styrkes kampen om at hyre de bedste radioværter.
På Talpa Radio, er man senere i denne uge klar med navnene på værterne på den nye og endnu unavngivne station, der skal dække hovedstaden samt Randers. I Berlingske Tidende konstaterer stationens administrerende direktør Jim Receveur, at det gælder om at have de rigtige stemmer, hvis man vil have succes. Han erkender også, at priserne på radioværterne går op og, at der snart ikke længere vil være forskel mellem radio- og tv-markedet.

Hos SBS, der blandt andet driver The Voice, erkender Eric Hansen, senior vice president, overfor avisen, at konkurrencen er hårdere end nogen sinde. SBS-koncernen har netop mistet en af sine store profiler idet Dan Rachlin har sagt sin stilling op på Pop FM. Avisen skriver, at Dan Rachlin skal lave radio for DR P4, men dette afkræfter Dan Rachlin overfor radionyt.com. Læs mere her: http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=8163

Ifølge Berlingske Tidendes modtager de højst betalte radioværter nu i nærheden af 800.000 kroner om året. Enkelte af branchens forhandlere nævner endda priser på over en million. Og allerede da Mads Vangsø var på The Voice for et par år siden var lønnen ca. 65.000 kroner om måneden, Lige under 800.000 kroner om året, oplyser avisen i dag.

”Det følger fuldstændig den udvikling, der har været i andre lande, hvor især morgenværterne er de væsentligste, fordi morgenradio driver radiolytningen resten af dagen. De største værter i England koster nu over en million pund,” siger Eric Hansen til Berlingske og fortsætter:

”Kravene er stenhårde. Det er meget almindeligt i udlandet, at der findes bonussystemer, der gør, at lønnen afhænger af, hvor mange lyttere, man har. Det bruger man allerede i Sverige og England,” siger han. En aflønningsmodel, som endnu ikke har fundet vej til Danmark.

Ifølge avisen har Talpa Radio forsøgt at hyre tv-stjernerne og stand-up’erne Casper Christensen og Lars Hjortshøj, men overfor avisen afviser Casper Christensen, at han skal lave radio.

Lars Klingert skulle ifølge avisens oplysninger have været på tale som vært på Radio 2s morgenflade, men vil overfor avisen ikke kommentere oplysningerne.

Berlingske Tidendes artikler findes her:

http://www.berlingske.dk/business/artikel:aid=368470/
http://www.berlingske.dk/business/artikel:aid=368466/

Se også:
http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=8163


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -