Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Tre nye chefer i DR ProgramProduktion
Torsdag 18. oktober 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DRs programdirektør Lars Vesterløkke har udnævnt tre nye chefer og har dermed sammensat hele sin ledelse i det nye område DR ProgramProduktion, der de næste par år skal stå i spidsen for en omlægning af programproduktionen i DR, så alle redaktioner og enheder fremover bliver i stand til at levere til både radio, tv og nye medier. Området tæller 1.500 medarbejdere, som i dag laver så forskellige ting som Rejseholdet, regionalradio og torsdagskoncerter.
Målet er at blive verdens bedste flermedielle public service-produktionsselskab. Lars Vesterløkke siger: "Vi vil styrke programmerne i DR og give danskerne endnu mere for licensen ved at skabe både flere og bedre programmer og tilbud til borgerne. Der er hård konkurrence mellem medierne, og den bliver endnu hårdere. Hvis DR skal blive ved med at være danskernes foretrukne kanal, skal vi blive endnu bedre til at skabe de tilbud og programmer, som danskerne har behov for".

De tre nye chefer er i programdirektørens ledelse er:

Teknologichef: Jan Brünings, 51. Han skal stå i spidsen for digitaliseringen af både radio- og tv-produktionen. Han kommer fra et job som teknisk chef i DR Nyheder. Derudover har han blandt andet arbejdet som produktionschef på TV-A og driftschef på TV2. Han er uddannet tv-tekniker.

Driftschef: Gitte Brandt, 37. Hendes opgave bliver at sikre den bedst mulige udnyttelse af ressourcerne. Hun kommer fra et job som planlægningschef i TV-Teknologi og Planlægning. Hun har tidligere været planlægningskonsulent i TV Plan og er uddannet som driftstekniker i DR Radio.

Sekretariatschef: Bente Høyer, 45. Hun kommer fra et job som souschef i DR Undervisning. Tidligere har hun blandt andet arbejdet som personalechef hos Danfoss A/S i Viby og været konsulent hos FORCE instituttet.

De øvrige chefer i ledelsen er: HR-chef Jette Husum, programchef for organisation Arne Ullum, programchef for innovation Thomas Hammer-Jakobsen og økonomichef Peter Hellman.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -