Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Snart radio igen i Nyborg
Fredag 19. oktober 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Inden længe vil der igen komme liv i den østfynske æter. Radio Eastcoast og FMR er nu i gang med at etablere et sendesamvirke og er så godt som enige om fordelingen af sendetiden. Når sendetiden er endelig lagt fast, skulle der også være en afklaring af Radio Amandas økonomiske forhold.
Det er foreningen Radio Amanda der har den ene af de to sendetilladelser i Nyborg, og når foreningen igen går i luften bliver det atter under navnet Fyns Musik Radio – FMR. Det er Radio Amanda der har rettighederne til dette navn og ikke Media Fyn, fortæller foreningens formand Max Rasmussen til radionyt.com.

Det har trukket ud af med afklaringen af de sendertekniske forhold, men nu er Radio Amanda og Radio Eastcoast i gang med at etablere et senderteknisk samvirke, der søger om de tekniske sendetilladelser til de to frekvenser i området: 90.1 og 104.5 MHz. Max Rasmussen mener dog også at man skal sende på de øvrige frekvenser i nævnsområdet, men det ligger endnu ikke fast.

Sendetidsfordelingen bliver antageligt således at Radio Eastcoast sender mandag-fredag 05-10 og 18-24 samt hele søndagen. FMR skal så sendes mandag-fredag 10-18. Hvordan sendetiden skal fordeles om lørdagen har man ikke kunnet opnå enighed om, og det bliver derfor lokalradionævnet der skal afgøre dette.

Dermed er det ikke sikkert at man når at komme i gang inden den 1. november, der er sat som sidste frist for FMR/Radio Amanda til at komme i gang, men det betyder næppe at sendetilladelsen inddrages, når det er en så lille detalje som sendetidsfordelingen lørdag der er problemet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -